SJOKK: Familie og venner fikk sjokk da Lacey og Banks besøkte dem - med en nyfødt, liten jente. Foto: Skjermdump Youtube
SJOKK: Familie og venner fikk sjokk da Lacey og Banks besøkte dem - med en nyfødt, liten jente. Foto: Skjermdump Youtube

Holdt adopsjonen hemmelig for alle – så dro de nybakte foreldrene på overraskelsebesøk

Familie og venner fikk sjokk da Lacey og Banks Farris plutselig dukket opp med nyfødt jente på armen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjæresteparet Lacey og Banks Farris har ønsket seg barn i mange år.

Men for California-paret har drømmen om barn blitt knust flere ganger. De har slitt med infertilitet, og mistet også sitt ufødte barn midt i svangerskapet.

I all hemmelighet valgte paret å adoptere, og holdt hele prosessen for seg selv.

Overraskelse!

Da de endelig ble foreldre til den nyfødte jenta Finley valgte de å overraske familie og venner på et helt spesiell måte.

Den lille familien, utstyrt med et lite kamera, besøkte sine aller nærmeste.

Besteforeldre, venner, familie og kolleger fikk møte Finley for første gang.

– Vi ville ha muligheten til en gang å vise Finley hvor glad familiene våre var over å endelig møte henne. Derfor laget vi denne videoen, hvor vi trapper opp på døra og ser reaksjonene til folk, skriver Banks Farris på Reddit.

Den rørende videoen la paret ut på Youtube.

Familien er også intervjuet av BabyCenter.

– Å vente var det vanskeligste. Ingen vet hvordan det føles før de har gått gjennom det selv. Alle tårene og bønnene, men når du først får det du har ventet på så lenge, så er det verdt det, forteller Lacey Farris.

Før de endelig fikk lille Finley var paret involvert i en annen adopsjonsprosess. Men helt på slutten trakk den biologiske moren seg, og paret sto igjen uten en baby.

Derfor var lykken stor da de endelig ble foreldre til Finley.

– Det var en enorm lettelse. Å la Finley vokse opp og vite hvor glade alle var for å se henne - det betyr alt. Det var så gøy å gjøre dette!