Fotballryktene: – Klopp vil hente spiller fra gamleklubben

Mens Louis van Gaal og Jose Mourinho kan regjere på Old Trafford sammen. Her er fredagens fotballryker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag. Nye fotballrykter.

Nå er det også snart helg.

Men før du kan slenge beina på bordet og slappe helt av kan du lese fredagens fotballrykter først.

To finaletap og en åttendeplass har nok fått Jürgen Klopp til å tenke på å skifte litt ut i troppen. Simon Mignolet har fått en del kritikk denne sesongen og nå kan belgieren bli utfordret på keeperplass. The Guardian skriver at Liverpool er nær ved å signere Mainz' keeper Loris Karius for 4,7 millioner pund (55 millioner kroner).

Se klopp gi Moreno huden full øverst i saken!

En annen spiller Klopp vil ha er Leicesters venstreback Ben Chilwell. Spilleren skal være erstatteren til Alberto Moreno skriver The Mirror. 35 millioner kroner skal være nok til å slå Arsenal i kampen om spillerens signatur.

En som kan fort være på vei vekk fra de røde er Kolo Touré. Spillerens kontrakt går ut i sommer og Liverpool Echo skriver at han ikke vet om han får fortsetter på Anfield.

Hos erkerivalen er det fortsatt spekulasjoner rundt managerposisjonen. Louis van Gaal har fortsatt et år igjen av kontrakt med Manchester United, men The Sun skriver nå at han kan bli sparket oppover som direktør. Inn vil Jose Mourinho komme skriver tabloiden.

Vil du at laget ditt skal score mål vil nok Jamie Vardy være et navn som dukker opp. Mye tyder på at West Ham er et slikt lag. The Mirror skriver at London-klubben vurderer å by på Leicester-spissen. Slaven Bilic er åpenbart ute etter en spiss og tidligere har Christian Benteke og Alexandre Lacazette blitt linket til klubben.

En som kan forsvinne fra West Ham er Enner Valencia. Ifølge The Telegraph planlegger West Bromwich et sjokkbud på spilleren. Tony Pulis ønsker å vise ambisjoner foran neste sesong ved å hente spilleren.

Mikel Arteta kan bli en del av Pep Guardiolas støtteapparat i Manchester City. Ifølge Manchester Evening News er midtbanespilleren blitt tilbudt en trenerroller i klubben etter at han nå forlater Arsenal. Tottenham er også interessert i Artetas tjenester.

Everton er ute etter en erstatter for Tim Howard. Nå skal den managerløse klubben ha sett seg ut Pierluigi Collini som mannen som skal vokte buret på Goodison Park. Ifølge Daily Mail skal Everton være interessert i å knytte til seg spilleren fra Hellas Verona.

Det ble en skuffende sesong for blåtrøyene. Roberto Martinez måtte gå og nå ser det ut til at Everton vil gjøre en del endringer i stallen. The Mirror skriver at Club Brugges forsvarsspiller Björn Engels er en spiller de følger nøye.