TOBARNSFAR: Richard Osman (40) ble tobarnsfar for under en måned siden. Onsdag kveld satte han seg på flyet til Kairo. Flyet forsvant over Middelhavet. FOTO: DIMITRIS LEGAKIS/SPLASH NEWS
TOBARNSFAR: Richard Osman (40) ble tobarnsfar for under en måned siden. Onsdag kveld satte han seg på flyet til Kairo. Flyet forsvant over Middelhavet. FOTO: DIMITRIS LEGAKIS/SPLASH NEWS Foto: Dimitris Legakis / Splash News

Tobarnsfar Richard (40) var på flyet: – En nydelig, ung mann som alltid reiste rundt i verden

Richard Osman fra Wales ble tobarnsfar for under en måned siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Walisiske Richard Osman (40) var om bord i rute MS804 som styrtet i Middelhavet natt til torsdag.

Osman bor i Paris sammen med sin kone Aurelie, og sammen har de to barn. Det ene barnet ble født for under en måned siden, det andre er 14 måneder gammelt, skriver IVT.com.

Følg oppdateringen på TV 2s direktesenter

– Richard var en nydelig ung mann og reiste alltid rundt i verden, sier Maria Bengeyfield, en nabo som South Wales Evening Post har snakket med.

LES OGSÅ: Dette vet vi om flyets siste bevegelser

Osmans far kom til Wales fra Egypt for å jobbe som lege. Faren har blant annet startet et privat sykehus i Swansea i Wales. Da han døde for tre år siden, flyttet Osman til Paris, hvor han jobbet som geolog.

Ifølge Evening Post involverte arbeidet hans mange utenlandsreiser, og han ble nylig ansatt i et gullgruveselskap som blant annet har kontor i Alexandria i Egypt.

Osman var den eldste av fire søsken. ITV har snakket med Osmans bror, Alastair Osman, som beskriver sin bror som en arbeidsnarkoman og helsebevisst mann.

– Det er så tragisk. Jeg kan ikke tro det, sier Alastair Osman.

Kjente ofre

I tillegg til Osman har identiteten til disse blitt kjent:

Kaptein Mohamed Shoukair (36), Egpyt. Mohamed Shoukair er identifisert som pilot på MS804, ifølge flyselskapet og en talsmann for egyptiske luftfartsmyndigheter, skriver New York Times. Shoukair har 6.275 flytimer bak seg, 2.101 timer med flytypen som styrtet.

Mohamed Mamdouh Assem (24), Egypt. Assem var annenpilot på flyet, skriver CNN. Han skal ifølge Egyptair ha 2.766 flytimer bak seg.

Mirvat Zaharia Zaki Mohamed, Egypt. Var sjef for besetningen, ifølge CNN.

Samar Ezzeldin (27), Egypt, flyvertinne om bord. Et familiemedlem bekreftet at Ezzldin var på flyet overfor The Guardian. Ezzeldin ble nylig gift.

Ahmed Helal er blant de savnede etter flystyrten. Foto: Linkedin. 
Ahmed Helal er blant de savnede etter flystyrten. Foto: Linkedin. 

Ahmed Helal (40). Fabrikksjef i konsernet Procter & Gamble. Firmaet produserer forbrukervarer. Procter & Gamble bekreftet at han var på flyet, og skriver at deres prioritet er å støtte hans familie og de ansatte som er berørt av tragedien, ifølge Buzzfeed.

Abdulmohsen Al-Muteiri, Kuwait. Kuwaitiske myndigheter har bekreftet at han var på flyet.

Blant passasjerene var det 30 egyptere, 15 franskmenn, to irakere, en brite en belgier, en kuwaiter, en saudiaraber, en sudaner, en tsjader, en portugiser, en algerier og en kanadier.