LIVVAKTER: Her er gjengen som blir å se i den nye versjonen av Baywatch. Foto: Frank Masi / Paramount Pictures 
LIVVAKTER: Her er gjengen som blir å se i den nye versjonen av Baywatch. Foto: Frank Masi / Paramount Pictures  Foto: Photo credit: Frank Masi

Her er det første offisielle bildet fra den nye Baywatch-filmen

Den nye Baywatch-filmen får premiere i mai 2017.

I disse dager blir den nye Baywatch-filmen spilt inn i Florida.

Filmen er en oppfølger til den populære TV-serien som startet opp i 1989 med David Hasselhoff og Pamela Anderson i hovedrollene.

I den nye Baywatch-filmen er det Zac Efron (28), Dwayne «The Rock» Johnson (43) og Kelly Rohrbach (25) som ikler seg de røde badebuksene og badedraktene.

Filmen får premiere i USA om nøyaktig ett år, i mai 2017, og i den anledning har filmselskapet Paramount Pictures delt det første offisielle bildet fra filmen.

Selv om dette er det første offisielle bildet, har filmstjernene tidligere delt flere bilder fra settet selv.

Ett bilde som fikk mye oppmerksomhet, var av Zac Efron som snublet og gikk på trynet i sanden foran de andre skuespillerne.

Pamela gjør comeback

Det er modellen Kelly Rohrbach som tar over den røde badedrakten fra Pamela Anderson (48). Men oppfølger-filmen blir ikke helt uten Pamela. Forrige måned kunne «The Rock» avsløre at hun er klar for et comeback.

– Hun ble en av de mest ikoniske karrakterer for en hel generasjon, i en av de største tv-seriene noensinne. Det er med stor glede å ønske Pamela velkommen. Vi kunne ikke gjort denne filmen uten deg, velkommen hjem, skrev Dwayne Johnson på Instagram.