Her er den nye MacGyver

MacGyver er tilbake etter 24 år! Se de første bildene fra den nye versjonen av den ikoniske TV-serien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år kom nyheten om at serien «MacGyver» vender tilbake til TV-skjermen.

Serien gikk på amerikansk TV fra 1985 til 1992, og MacGyver ble spilt av skuespilleren Richard Dean Anderson, som i dag er 66 år gammel.

Nå er det en yngre skuespiller som har tatt over i den nyoppussede versjonen av serien: Lucas Till (25) blir den nye, unge MacGyver.

Till er mest kjent for sin rolle som Havok i to «X-Men»-filmer, og i 2009 spilte han Miley Cyrus' kjæreste i «Hannah Montana: The Movie».

MacGyver har blitt yngre

Denne uken ble de første klippene fra comeback-serien sluppet av CBS.

Se video av den nye MacGyver i toppen av saken.

I den nye versjonen av serien følger vi MacGyver i 20-årene. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. MacGyver blir sendt jorden rundt på farefulle oppdrag.

Det er ennå ikke bekreftet når serien får premiere, men det er forventet at «MacGyver» blir å se på amerikanske TV-skjermer til høsten.

SLIK VI HUSKER HAM: Richard Dean Anderson spilte MacGyver på 80-tallet. Foto: Stella Pictures
SLIK VI HUSKER HAM: Richard Dean Anderson spilte MacGyver på 80-tallet. Foto: Stella Pictures Foto: SNAP TVStills Archive

TV-serier gjør comeback

MacGyver er én av mange TV-serier som nå gjenskapes.

Denne uken kom traileren til Prison Break-combacket. Fox i gang med å lage en femte sesong av serien, som opprinnelig gikk på TV fra 2005 til 2009.

Netflix er i gang med å lage en ny sesong av serien «Gilmore Girls», som ble sendt på TV på tidlig 2000-tallet. De originale stjernene fra serien vender tilbake.

90-tallsserien «Xena: Warrior Princess» returner også til TV-skjermene i år. Og denne gangen er hun lesbisk.

Tidligere i år slapp Netflix en ny sesong av 90-tallserien «Full House». Familien Tanner vendte tilbake til TV-skjermene etter 21 års pause.