FORELDRE: Her er Alexis Bledel og Vincent Kartheiser fotografert på prisutdeling i Hollywood i januar 2016. Da var de nylig blitt foreldre, men holdt det hemmelig for pressen. Foto: Matt Sayles/Invision/AP/NTB Scanpix
FORELDRE: Her er Alexis Bledel og Vincent Kartheiser fotografert på prisutdeling i Hollywood i januar 2016. Da var de nylig blitt foreldre, men holdt det hemmelig for pressen. Foto: Matt Sayles/Invision/AP/NTB Scanpix Foto: Matt Sayles

«Gilmore Girls»-stjernen ble mor i fjor høst – har holdt det skjult helt til nå

Alexis Bledel og ektemannen har holdt graviditeten og fødselen skjult for pressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Gilmore Girls»-stjernen Alexis Bledel (34) har blitt mamma for første gang.

Bledel og skuespillerektemannen Vincent Kartheiser (37) fikk en gutt i fjor høst, bekrefter en av Bledels representanter til People.

Kjendisparet har greid å holde graviditeten og fødselen hemmelig i over ett år.

Avslørt av kollega

Det var Bledels «Gilmore Girls»-kollega Scott Patterson (57) som avslørte hemmeligheten i et intervju med Glamour Magazine.

Intervjuet er gjort i sammenheng med at TV-serien «Gilmore Girls» snart gjør comeback på Netflix. Når Patterson blir spurt om hvordan det var å se Bledel som en voksen kvinne, svarer han følgende:

– Det fantastisk å se henne igjen. Hun har virkelig blomstret som en kvinne, og nå er hun en stolt nybakt mor, gift og lykkelig.

Patterson forteller at de to skuespillerne har mye til felles, siden de begge er småbarnsforeldre.

– Vi sammenligner med hverandre, siden min sønn er omtrent ett og et halvt år eldre enn hennes sønn. Jeg viser henne bilder og videoer, og jeg forklarer henne hva hun kan forvente, forteller Patterson til Glamour Magazine.

Giftet seg i hemmelighet

Bledel og Kartheiser møtte hverandre under innspillingen av TV-serien «Mad Men», hvor de spilte et kjærestepar.

Paret giftet seg i juni 2014. De holdt også bryllupet hemmelig, og pressen fikk ikke vite om giftermålet før to måneder etter den private seremonien i California.

Gjør comeback på Netflix

Bledel var kun 19 år da den første episoden av «Gilmore Girls» ble sendt i 2000. TV-serien gikk over hele syv sesonger, før den ble kansellert i 2007.

Tidligere i år ble det bekreftet at «Gilmore Girls» gjør comeback på TV-skjermen. Netflix skal produsere fire episoder på 90 minutter hver.

Flere av TV-seriens store stjerner blir å se i den nye sesongen. Både Alexis Bledel (Rory), Lauren Graham (Lorelai), Scott Patterson (Luke) og Melissa McCarthy (Sookie) vender tilbake.