Stordalen om Gunhilds alvorlige situasjon: – Vi har aldri vært nærmere hverandre

Petter Stordalen snakker ut om hvordan hverdagen er blitt etter at Gunhild fikk et alvorlig tilbakefall: – Gunhild er sterk!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petter Stordalen er gjest i fredagens Senkveld på TV 2.

Snakker om sykdommen

Her snakker han blant annet om sykdommen til kona Gunhild, og om usikkerheten rundt framtiden.

Nylig kom meldingen om at Gunhild Stordalen hadde fått et alvorlig tilbakefall. I Senkveld på fredag snakker Stordalen om hvordan situasjonen er akkurat nå for ekteparet.

– Selv om vi er tungt agnostikere, finnes det mye kraft i tro og håp. Gunhild er sterk, og har et enormt fokus på arbeidet sitt og er fast bestemt på at hun skal være med å åpne vårt nye hotell den 15. juni i sommer, forsikrer Stordalen i intervjuet.

I'll be back – again!

Sist gang Gunhild var med på en hotellåpning, var i fjor. Da siterte hun Arnold Schwarzenegger med ordene «I'll be back».

– I år har hun justert det til Schwarzeneggers andre film: «I'll be back – again!».

SAMMEN: Petter Stordalen og kona Gunhild under EAT Stockholm Food Forum i 2015. Foto: Vidar Ruud/Scanpix
SAMMEN: Petter Stordalen og kona Gunhild under EAT Stockholm Food Forum i 2015. Foto: Vidar Ruud/Scanpix Foto: Ruud, Vidar

Nærmere hverandre

Til tross for den potensielt dødelige sykdommen som har rammet kona, forteller Stordalen at de fortsatt finner oppturer og gleder sammen.

– Selv de vanskeligste og mørkeste stunder, er ikke uten lyspunkter. Vi har aldri pratet sammen mer enn det vi gjør nå. Vi har heller aldri vært nærmere hverandre enn det vi er nå. Og man får også tid til å tenke på andre ting enn bare hotellåpninger, og Gunhild skal i tillegg redde verden mens hun er syk, så hun har det egentlig ganske travelt.

– Men hvordan har DU det opp i alt dette? spør Rønneberg.

– Jeg har det ganske bra. Når jeg og Gunhild er sammen så har vi et fast mønster vi lever etter for å forsøke å få en snev av normalitet opp i alt dette. Jeg henter masse inspirasjon fra Gunhild, forteller Stordalen.

Snakker om eksilen

I intervjuet hos Thomas og Harald snakker også hotellkongen om hvordan det var å slippe rattet i Choice-konsernet for å bruke tiden fullt og helt på Gunhild.

Stordalen forteller også historien om hvordan han begynte karrieren på et kjøpesenter i Trondheim – og endte opp som hotellkonge.

Marcus & Martinus & Madcon

Supergutta Marcus & Martinus dukker også opp og skaper hysteriske tilstander blant fansen i studio når de opptrer med Madcon på scenen.

Senkveld – fredag 22.20 på TV 2