Slaktes etter Europaliga-finalen

– Kan noen signere en j***a venstreback, kritiserte den tidligere Liverpool-spilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool - Sevilla 1-3:

Det ble neppe den opptredenen Alberto Moreno hadde håpet på mot gamleklubben Sevilla. Venstrebacken slaktes av eksperter og tidligere Liverpool-spillere etter innsatsen i andreomgang i Europaliga-finalen.

Det så lenge lyst ut for Liverpool i finalen. Rødtrøyene ledet 1-0 til pause etter scoring av Daniel Sturridge, men så raknet det fullstendig.

– Sjokkerende

Kevin Gameiro utlignet før Coke scoret to etter pause. Dermed kunne Sevilla løfte trofeet.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken! Video med tillatelse fra MAX.

Moreno forlot Sevilla, en klubb han har gått gradene i ungdomskademiet i, til fordel for Liverpool i 2014. Det var sikkert derfor en veldig spesiell kamp for Liverpools venstreback.

Etter kampen var ikke ekspertene nådige i sin kritikk av Moreno. Spesielt hans svake opptreden på utligningsmålet ble kritisert der han headet ballen til Mariano før han ble rundlurt av samme spiller.

– Han er en venstreback og det er en sjokkerende heading. Du skal heade den høyt der du har vendt hodet. Det er en dårlig heading til å begynne med. Så kommer han flygende inn, det starter med Moreno og den andre tabben er igjen Moreno, sa Michael Owen ifølge Daily Mail, og fikk støtte:

– Han plukket ut Mariano med en perfekt heading, duellen var fryktelig, men vi plukket ut Gameiro før kampen og hans bevegelser fra glimrende, supplerte Steve McManaman i BT Sports studio.

Carragher slettet Moreno-slakt

Mark Lawrenson mener at Moreno gang på gang har vist svakheter defensivt denne sesongen.

– Når du leder 1-0 til pause, må du klare å styre kampen noe Liverpool feilet på. Vi har sett det så mange ganger denne sesongen. Moreno er god på å komme frem, men han kan ikke forsvare, sa BBCs ekspert og tidligere Liverpool-spiller Lawrenson.

Og akkurat det å finne en god venstreback skulle ikke være så vanskelig å finne ifølge Jamie Carragher. Også han var kritisk til Morenos innsats, men han kunne ikke stå helt innenfor kritikken etter at den var avlevert.

– Jürgen, transferkomiteen, kan noen signere en j***a venstreback, skrev den tidligere Liverpool-spilleren på Twitter før han slettet tweeten ifølge svenske Aftonbladet.