Fotballryktene: – Her er Contes stjernespekkede ønskeliste

Mens Arsenal vil bruke rekordsum på spiss. Her er torsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Snart begynner «Silly Season» for fullt.

Allerede nå svirrer det en god del rykter om hvilke spillere som vil skifte klubb til sommeren.

Her er et knippe rykter denne torsdagen.

Arsene Wenger er desperat etter å finne en spiss nå som Danny Welbeck er ute i ni måneder. Ryktene om Alvaro Morata har svirret en stund. Nå melder London Evening Standard at Arsenal kan sette ny transferrekord for å bringe Juventus-spissen inn porten på Emirates. Overgangsrekorden er på 42,4 millioner pund (500 millioner kroner). Det betalte klubben til Real Madrid for Mesut Özil i 2013.

Leicester kan miste N'Golo Kante til Arsenal. Midtbanespilleren skal ha en overgangsklausul på rundt 20 millioner pund (236 millioner kroner) ifølge The Mirror. Personer i ledelsen i Leicester skal være redd for at spilleren forsvinner til London-klubben for den summen.

Naborivalen Chelsea jakter på forsterkninger nå som Antonio Conte er på vei til klubben. London Evening Standard skriver at trenerens ønskeliste skal inneholde spillere som Paul Pogba, Radjia Nainggolan, Leonardo Bonucci, Kostas Manoalas, Romelu Lukaku, Gonzalo Higain og Edinson Cavani. Et fint knippe med spillere der altså.

Se Conte gå banans på pressekonferansen øverst i saken!

Avisen påpeker at klubben tror det blir vanskelig å hente Pogba, men er mer optimistiske når det gjelder Nainggolan og Lukaku. I tillegg ønsker klubben å gjøre et nytt forsøk på John Stones.

Det ble ikke en tittel på Liverpool i Jürgen Klopps debutsesong i Liverpool. Ei heller ble det Mesterliga-spill, men tyskeren holder seg fortsatt til samme plan. Ifølge Liverpool Echo skal Mario Götze være sommerens transfermål og Liverpool håper å sikre seg Bayern München-spilleren for rundt 230 millioner kroner.

Manchester United jakter definitivt nye spillere slik at klubben kan prøve å sikre seg Mesterliga-spill i løpet av neste sesong. Ifølge Todo Mercado Web skal Valencia være villige til å selge Andre Gomes. Midtbanespilleren skal koste 51,5 millioner pund. Det burde ikke skremme direktørene på Old Trafford ettersom klubben nesten har en utømmelig bankkonto.

Manchester Citys Yaya Touré-mareritt går mot slutten. The Sun skriver torsdag at hans tidligere sjef Roberto Mancini er interessert i å hente spilleren til Milano og Inter. Spillerens agent bekrefter at det er samtaler med klubben.

Ronald Koeman ønsker seg en større klubb enn Everton om han skal forlate Southampton. Det skriver The Mirror. Nederlenderen ønsker derfor å lede klubben en sesong til i vente på større oppgaver.

Leicester kan risikere å miste spillere etter den fantastiske sesongen. Claudio Ranieri og eierne er i full gang med å forsterke og finne erstattere til neste sesong. Ifølge Leicester Mercury håper blåtrøyene å kunne signere fire spillere. Avisen påpeker at klubben leder kampen om Gianluca Lapadulas signatur. Lapadulas går får å være den italienske versjonen av Jamie Vardy.