Boyband-sensasjonen «The Main Level» satser stort i utlandet

«The Main Level» fra Bergen får nytt management i USA og Storbritannia som har jobbet med Prince og Snoop Dogg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Boybandet «The Main Level» fra Bergen har fans verden over. Nå satses det stort på de tre gutta Laurent Kelmendi (22), Sander Helmers-Olsen (20) og Alexander Instøy (21).

Kjent manager

Gutta fikk nytt management for USA og Storbritannia i vinter. En av de er Arthur Spivac, som har jobbet med Prince og Queens of the Stone Age.

– Når ting begynner å skje internasjonalt, så merker vi at ting plutselig kan skje veldig fort. Vi fikk nytt management for noen måneder siden i USA og Storbritannia. Arthur Spivac og Steve Strange som oppdaget Coldplay og jobber med Eminem og Snoop Dogg. Det er ganske surrealistisk at de vil jobbe med oss, sier Sander Helmers-Olsen til TV 2.

Droppet skolen

De tre gutta skal turnere i USA på sensommeren og i sommer blir det turné i Norge. Det blir lite tid til venner og familie for de tre som alle satser nå fullt på artistkarrieren. Sander og Laurent droppet ut av videregående skole.

– Vi droppet det siste året på skolen fordi det ble så mye reising til USA og andre steder. Det var den eneste løsningen.

Alexander Instøy, Sander Helmers-Olsen og Laurent Kelmendi i «The Main Level» fremører låta «A Million More» på Tjuvholmen i Oslo. Foto: TV 2
Alexander Instøy, Sander Helmers-Olsen og Laurent Kelmendi i «The Main Level» fremører låta «A Million More» på Tjuvholmen i Oslo. Foto: TV 2

– Ble foreldene deres sinte?

– Mine ble ikke så veldig glad, og faren til Sander var heller ikke særlig fornøyd, sier Laurent. De skjønner det veldig godt og at vi bare har denne sjansen til å satse ordentlig, sier Sander.

Sosiale medier

«The Main Level» har fått fans i land som Brasil, Portugal og Tyrkia. Sosiale medier er i fokus nå når gutta bygger karriere.

– Vi sitter og jobber med sosiale medier i timesvis hver dag. Vi bruker mye tid på fansen vår, uten de hadde vi ikke vært der vi er i dag. Derfor har vi også kommet ut med låta «A million more» som er dedikert til de, avslutter Laurent Kelmendi.

The Main Level skypet med fans i 17 timer i strekk