Albumet topper listene i 32 land:

Kygo spilte på USAs største morgenshow: – Kult å spille på «Good morning America»

Kyrre Gørvell-Dahll (24) gjør stor suksess med albumet «Cloud Nine». På Norges nasjonaldag sto han på scenen i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se klipp fra «Good morning America»-opptredenen i toppen av saken.

Kygo topper hitlistene i 32 land, og kan nå toppen av albumlisten Billboard 200 i neste uke.

Perfekt nasjonaldag

På selveste 17. mai sto Fana-gutten på scenen foran millioner av seere på morgenshowet «Good morning America» i New York.

Gørvell-Dahll er strålende fornøyd med mottakelsen av albumet, tross i krass kritikk fra musikkanmelderne. Fansen hører på Kygo-musikk som aldri før.

– Det føles fantastisk med global topp 3 for albumet på Itunes og «Raging» inne på Spotify top 50, sier han via sin assisterende manager Jan M. Bjordal til TV 2 etter USA-opptredenen.

I NEW YORK: Her forlater Kygo «Good morning America» etter sin opptreden 17. mai. Foto: Stella Pictures.
I NEW YORK: Her forlater Kygo «Good morning America» etter sin opptreden 17. mai. Foto: Stella Pictures. Foto: PacificCoastNews

«Kyrre hilser til fansen hjemme og gratulerer med 17. mai. Han sier at det var kult å spille på GMA på 17.mai og at han er strålende fornøyd med publikums mottakelse av Cloud Nine albumet», skriver Bjordal i en epost til TV 2.

Musikkanmelder Asbjørn Slettemark gjestet TV 2s nyhetsstudio onsdag, og kan fortelle at alt går i riktig retning for Kygo.

– Han har fått de riktige TV-showene, albumet funker som ei kule og jeg tror 17. mai var en stor dag for en kar fra Fana, sier Slettemark.