Fotballryktene: – Premier League-klubb vil by på Liverpool-flopp

Og to overgangssagaer vil dominere Old Trafford i sommer. Her er onsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bortsett fra noen finaler er fotballsesongen på kontinentet over.

Men fortvil ikke. Nå er det tid for klubbene til å jakte på spillerne som vil skyte klubben til suksess neste sesong.

Her er et noen rykter som er denne onsdagen.

West Ham fikk rekordbudet på Alexandre Lacazette avslått av Lyon. Nå har manager Slaven Bilic vendt blikket mot Liverpools flopp Christian Benteke. Klubben skal ha pengene til å kjøpe belgieren, ifølge The Sun, men er mer bekymret for de 120 000 pundene spissen tjener i uken.

Se Bentekes vanvittige brassespark på Old Trafford øverst i saken!

Grunnen til at Bilic er ute etter å forsterke angrepet er at Dimitri Payet kan forlate klubben. Frisparkgeniet er ønsket av Real Madrid ifølge Le 10 Sport. Spanjolene håper at Mesterliga-spill skal lokke Payet til den spanske hovedstaden.

Alvaro Morata er ønsket av Arsenal og nå skal Arsene Wenger ha lagt inn et bud på 51 millioner pund (600 millioner kroner) for spilleren. Det skriver Corriere dello Sport.

Det kan se ut til at det er to sagaer som vil dominere Old Trafford denne sesongen. La oss starte med den første. David de Gea og Real Madrid. Den spanske avisen AS skriver at Real Madrid har frem til 15 juni å utløse utkjøpsklausulen på 50 millioner euro (460 millioner kroner). Real Madrid er fortsatt ikke sikker på om Keylor Navas er rett mann mellom stengene.

Den andre sagaen er Jose Mourinho. Ifølge Sky Sports er portugiseren blitt fortalt at jobben i Manchester United er hans om eierne velger å sparke Louis van Gaal.

Se United slå Bournemouth

Arkadiusz Milik er ønsket av både Everton og Liverpool. Men The Mirror skriver nå at Leicester også snuser på spilleren. Med Mesterliga-spill neste sesong trenger Premier League-mesterne flere spillere og Ranieri skal se på Ajax-spissen som en god avlastning for Jamie Vardy. Rundt 180 millioner kroner skal spissen være verdsatt til.

I flere måneder har Manchester City sett på Leroy Sane. Nå får imidlertid Pep Guardiola kamp om tyskerens signatur, skriver Manchester Evening News. Angriperen skal være verdt 350 millioner kroner, men nå begynner andre klubber også å snuse på spilleren, deriblant Manchester United. Det kan bety at Guardiola må ta noen raske beslutninger for å sikre spillerens underskrift.

Tross nedrykk kan Newcastle ha sikret seg Rafa Benitez. Daily Mail skriver at spanjolen har akseptert å bli med klubben ned en divisjon og har allerede begynt planleggingen for neste sesong. Det betyr at eier Mike Ashley har gitt den rutinerte manageren full kontroll over overganger.

Snart kan kanskje Arsene Wenger få besøk av bestekompisen Lucien Favre. Den tidligere Borussia Mönchengladbach-treneren ryktes å ta over Everton hvis Ronald Koeman takker nei, og har ifølge The Sun hatt samtaler med klubben.