MØTTE TRUMP igjen ETTER MENSEN-sjikane:

Kritiserer Trump-intervju: – Et motbydelig, smiskende intervju

– Har du lært noe om kjærlighet, Donald Trump?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var knyttet stor spenning til Fox News-journalists Megyn Kellys intervju med Donald Trump natt til onsdag.

Etter sist gang de to møttes foran fjernsynskameraer, impliserte Trump at Kelly hadde mensen under en debatt.

– Det kom blod ut av øynene henne. Blod kom ut av ... hvor enn det var, sa Trump til CNN etter debatten hvor han ble grillet av Fox-ankeret.

Senere har den sannsynlige republikanske presidentkandidaten retweetet et tweet som kalte Kelly for en bimbo.

Tror Murdoch har finger med i spillet

Nå skulle de møtes igjen, men det ble på ingen måte et konfronterende, høytemperert, dyptgående intervju som enkelte hadde håpet på.

«Megyn Kelly omfavner Donald Trump i et motbydelig, smiskende intervju», skriver Isaac Chotiner, kommentator i nettmagasinet Slate.

Kommentarens tittel ser for øvrig ut til å være endret, da internettadressen lyder «Megyn Kelly intervjuer Donald Trump, og de er forelsket». Fox News selv kaller intervjuet en våpenhvile mellom de to.

Chotiner drar frem at under det forrige intervjuet var Fox News-eier og mediemogul Rupert Murdoch kritisk til Donald Trump, og at Murdoch selv skal ha instruert Kelly til å gå etter Trump i debatten. Nå har pipen fått en annen lyd, og Murdoch holder Trump kjær, skriver Slate-kommentatoren.

– Nå som Murdoch tilsynelatende har et varmere forhold til Trump, var det forutsigbart at Kelly skulle gjøre det samme, og ha et møte med forretningsmannen og dirigere dette koselige intervjuet som gikk på luften tirsdag kveld (lokal tid), skriver han.

Har du lært noe om kjærlighet, Donald?

Trump fikk blant annet spørsmål om han hadde blitt mobbet, om han hadde drukket alkohol, eller lært noe om kjærlighet eller noe om seg selv fra skilsmissene han har gått igjennom.

Da Kelly spurte om hvorfor han kalte henne bimbo, svarte Trump «Gjorde jeg det? Beklager», etterfulgt av en lang stillhet, før han fortsatte:

– Gjennom livet ditt, Megyn, har du blitt kalt mye verre. Er ikke det riktig? Vil du ikke si det? Du vet, du har hatt et liv som ikke har vært lett, sa Trump.

– Dette handler ikke om meg. Det handler om budskapet. Til unge jenter og til andre kvinner, svarte Kelly, uten å følge opp videre.

Harseleres på Twitter

Å være for lett på spørsmålene, og ikke ta opp trådene i noe av det som ble sagt, ble selvsagt lagt merke til på Twitter.

Flere brukere vitset og harselerte med intervjuet.

– Snart i Kelly-Trump-intervjuet: «Liker du iskrem?», «Favorittfarge?», «Backstreet Boys eller N*SYNC?», skriver Pete Catapano, redaktør i Salon.

Salvador Hernandez i nettstedet Buzzfeed la ut en animasjon av en gutt og en jente antrukket sommerlig, som sykler nedover en vei omkranset av grønne planter og trær og holder hender.

– Hvis du gikk glipp av det konfronterende Megyn Kelly-Trump-intervjuet, skrev lød bildeteksten.

– «Har noen noensinne såret deg følelsesmessig?» Et ekte spørsmål som ble stilt i dette oppskrytte Megyn Kelly/Trump-intervjuet, skriver T. Becket Adams i DC Examiner.