– Zlatan kan bli Manchester Uniteds nye Cantona

Manchester United-legende tror Zlatan Ibrahimovic vil inspirere hele klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United – Bournemouth på TV 2 Sport Premium kl. 21.00

Fotball-ikonet Zlatan Ibrahimovic har bekreftet at han forlater PSG i sommer.

Se Zlatan ta farvel med PSG øverst!

Flere franske og engelske medier har den siste tiden hevdet at supersvenskens neste stoppested i karrieren blir Old Trafford og Manchester United.

Manchester United-legenden Peter Schmeichel, som blant annet vant fem ligatitler og «The Treble» med klubben i 1999, mener at en signering av Zlatan Ibrahimovic vil inspirere alle på Old Trafford.

– Zlatan ble født til å spille for Manchester United
– Zlatan er som en Eric Cantona som kan inspirere alle i garderoben og supporterne. Det er akkurat det alt handler om. Da blir det alt annet en søvndyssende på Old Trafford, fastslår Danmarks keeperlegende i et intervju med Sky Sports News.

Selv om ingenting er bekreftet hevdet den franske radiokanalen RMC tidligere denne uken at Zlatan Ibrahimovic var enig med Manchester United om en ettårskontrakt.

Schmeichel krysser fingrene for at den 34 år gamle spisstjernen ender opp i Manchester United.

– Jeg leser jo om Zlatan Ibrahimovic i avisene. Jeg ville elsket å se ham i Manchester United. Det har jeg sagt i lang, lang tid. Han ble født til å spille for Manchester United, fastslår faren til Leicesters keeperhelt Kasper Schmeichel.

– De har kjedet meg ihjel
Peter Schmeichel legger ikke skjul på at han er svært skuffet over hvordan sin tidligere klubb har fremstått under Louis van Gaals ledelse denne sesongen.

– Manchester United – en klubb jeg har elsket og fulgt siden jeg var en liten unge – har kjedet meg ihjel denne sesongen. Vi er en av de klubbene som har blitt dratt i helt feil retning. Klubben har aldri spilt så kjedelig fotball som nå. Før spilte vi aldri for å vinne 1-0 og forsvare ledelsen. Da gikk vi for den andre og tredje scoringen, fastslår 52-åringen, og legger til:

– Alt det harde arbeidet Sir Alex Ferguson la ned for å hente tilbake spillet fra glansdagene med Sir Matt Busby har blitt gravlagt en periode. Jeg som supporter ønsker å vinne kamper, men samtidig underholde fansen, poengterer han.

Manchester United spiller forøvrig tirsdag sin siste kamp for sesongen. Bournemouth gjester som kjent Old Trafford i kampen som egentlig skulle blitt spilt søndag.