Crosby utlignet i NHL-semifinalen

Pittsburgh Penguins utlignet mot Tampa Bay Lightning.

SIKRET SEIER: Sidney Crosby (til høyre) sørget for Penguins-seier i natt. Foto: Scanpix Foto: Charles Leclaire

40 sekunder inn i sudden death sørget stjernespilleren Sidney Crosby for en meget viktig 3-2-seier til Pittsburgh Penguins mot Tampa Bay Lightning.

Dermed står det 1-1 i kamper i NHL-semifinalen. Det ble en fartsfylt åpningsperiode. Hjemmelaget innledet sterkest og tok tomålsledelse i første del av 1. periode etter mål fra Matt Cullen og Phil Kessel.

Men Tampa kom tilbake igjen mot slutten av perioden og Anton Strålman og Jonathan Drouin sørget for at det sto 2-2. Flere mål ble det ikke før Crosby avgjorde kampen i forlengningen.

– Det føles godt å få denne belønningen. Jeg mener vi fortjente seieren i kveld strålte Crosby.

Pittsburgh burde avgjort kampen i 3. periode. Da viste skuddstatistikken 19-6 til vertene.

– Det føltes som om vi var det beste laget mot slutten. Vi ga dem aldri ro. Vi spilte en veldig bra 3. periode, sa Pittsburghs Patric Hörnqvist. (©NTB)