Fotballryktene: – De Gea vil kreve Real Madrid-overgang hvis van Gaal blir

Mens Jose Mourinho skal være i sjokksamtaler med PSG om managerjobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er 17. mai og feststemning over hele vårt langstrakte land, men spekulasjonene i Fotball-Europa ruller selvsagt videre.

Derfor bringer vi deg en ny dose med ferske rykter for å starte dagen.

Og det er selvsagt ingen dag uten Zlatan Ibrahimovic-rykter. Det siste på ryktebørsen nå er at Manchester United har tilbudt svensken en ettårskontrakt, med opsjon på ytterligere en sesong, melder franske RMC.

Og apropos Manchester United: Klubben skal ha hatt speidere på plass i helgens kamp mellom Sporting Lisboa og Braga for å se på midtbaneduoen William Carvalho og Joao Mario, melder Daily Mirror.

Vi følger opp med nok et United-rykte: Keeper David de Gea skal ha truet med å forlate Old Trafford hvis manager Louis van Gaal blir værende i klubben i neste sesong, melder Daily Mail. Spanjolen er blant annet blitt koplet til Real Madrid den siste tiden, og de Gea vil angivelig kreve en overgang til den spanske hovedstaden hvis han ikke får det som han vil. Prislappen på keeperstjernen skal være 40 millioner pund, melder Mirror.

Sjekk dette folkehavet! 240 000 fans tok til gatene for å hylle Leicester

José Mourinho er på sin side blitt heftig ryktet som van Gaals erstatter i Manchester United. Nå melder imidlertid Daily Mail at portugiseren skal være i samtaler med PSG om managerjobben. Ifølge avisen kan United risikere å miste Mourinho hvis de ikke legger et kontraktsforslag på bordet brennkvikt.

Arsenal nærmer seg en overgang for Borussia Mönchengladbach -spiller Granit Xhaka. Sveitseren skal angivelig koste hele 33,8 millioner pund, melder Daily Mirror.

Arsenal skal også være klar for å slenge ti millioner pund på bordet for å sikre seg Celtic-talentet Kieran Tierney, melder Daily Record.

Bayern München-stjernen Mario Götze kan være på vei til Liverpool, melder Sky Sports. Liverpool-spiller Roberto Firmino – som spilte sammen med Götze i Hoffenheim – sier til Bild at han tror tyskeren vil passe perfekt på Anfield.

Både Liverpool og byrival Everton kjemper om signaturen til Ajax-spiller Arkadiusz Milik, melder Mirror. Polakken har banket inn 24 mål for Ajax denne sesongen, og er også koplet til Sevilla.

Valencia-spiller Andre Gomes har vært koplet til United tidligere i vår, men nå ser det ut til at 22-åringen er på vei til Juventus, skriver The Sun.

Napoli-stjernen Gonzalo Higuain er blitt koplet både til Arsenal, Manchester United og Chelsea, men foreløpig ser det ikke ut til at en overgang nærmer seg. Derfor skal argentineren ha bedt Napoli-ledelsen om å senke utkjøpsklausulen fra 72 millioner pund til 47 millioner pund, melder Gazzetta dello Sport.

Liverpool nærmer seg en overgang verdt 4,7 millioner pund for tidligere Manchester City-keeper Loris Karius. Den nåværende Mainz-keeperen skal være tiltenkt en utfordrerrolle til Simon Mignolet, ifølge Liverpool Echo.

Chelsea-veteran John Terry ser ut til å bli værende i London-klubben. Nå har de ryktene fått mer vann på mølla etter at 35-åringen avlyste planene om å leie Stamford Bridge for sin påståtte avslutningsfest, melder Daily Mail.

Seriemester Leicester jakter en ny spissmakker til Jamie Vardy og har Pescara-spiller Gianluca Lapadula i kikkerten, skriver The Sun. 26-åringen skal være mer enn interessert i å jobbe under Claudio Ranieri.

Bournemouth har takket nei til et bud på 25 millioner pund fra West Ham for duoen Callum Wilson og Matt Ritchie, melder Sky Sports.

Samtidig er West Ham også sugne på å sikre seg Newcastle-spiller Andros Townsend, og skal være villig til å møte utkjøpsklausulen på åtte millioner pund. Samtidig forsøker de å signere lagkameraten Georginio Wijnaldum, melder Daily Star.

Townsend skal imidlertid være villig til å bli med Newcastle ned i Championship, ifølge hans far, melder Chronicle.

Og litt mer Newcastle: Manager Rafael Benitez skal være nærmere en beslutning om hans fremtid i klubben. Det var ventet at spanjolen ville forlate byen etter nedrykket, men nå skal Benitez være på gli med tanke å bli værende, ifølge BBC Radio 5.