FUNNET: Sinead O'Connor opptrer på italiensk tv, RAI TV i Milano, oktober, 2014. Foto: Antonio Calanni.
FUNNET: Sinead O'Connor opptrer på italiensk tv, RAI TV i Milano, oktober, 2014. Foto: Antonio Calanni. Foto:

Sinéad O'Connor er funnet i Chicago

Amerikansk politi har funnet den irske sangeren Sinéad O'Connor. Hun har vært savnet etter at hun la ut på sykkeltur i utkanten av Chicago søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Chicago har funnet Sinead O'Connor i live i Chicago, melder AP.

Hun er ikke lenger savnet og trygt ivaretatt av politiet.

Forsvant på sykkeltur

Det var søndag morgen i 6-tiden, amerikansk tid den irske sangstjernen ble meldt savnet. Hun skal ha lagt ut på en sykkeltur i en forstad av Chicago, Wilmette.

Da hun ikke kom tilbake kontaktet en bekjent av artisten politiet og meldte henne savnet. Nå rapporterer amerikanske medier at hun er kommet til rette.

Selvmord

Politiet har ikke meldt om hvorvidt de frykter at den irske verdenstjernen vil begå selvmord. Det er ikke mer enn et halvt år siden, at hun mottok medisinsk behandling etter å ha kommet med trusler om selvmord på Facebook.

– Jeg har tatt en overdose. Det er ingen annen måte å få respekt på. Jeg er ikke hjemme. Jeg er på et hotel et sted i Irland under et annet navn. Hadde jeg ikke skrevet dette, ville ikke mine barn og familie engang ha oppdaget det, skrev Sinead O'Connor på Facebook.

Kontroverser

Hun har vært omgitt av mange kontroverser opp gjennom karrieren og har tidligere fått behandling for psykiske problemer.

Sinead O'Connor slo igjennom på slutten på 1980-tallet og ble verdenskjent med sin versjon av Prince-låta «Nothing Compares 2 U» i 1990.