Vraker Friday til fordel for Deshorn Brown

Jesper Mathisen gjør endringer på spissplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

16.mai er et av årets høydepunkt for oss som elsker Tippeligaen! Selv skal jeg til Bergen for å kommentere Brann-Stabæk, og det gleder jeg meg veldig til! Utsolgt stadion, buekorps og deilig solskinn! Blir ikke bedre enn det!

Vi er fortsatt inne i et tøft kampprogram og dermed er det alltid spennende hva slags lag de forskjellige trenerne mønstrer.

Ukens lag består først og fremst av tre spillere fra Godset og tre fra Rosenborg. Jeg tror begge disse lagene har gode sjanser til å vinne sine kamper, og da får man godt betalt om man har med spillere fra lag som vinner, i og med at det gir tre poeng for seier. Odd har også med tre spillere på ukens lag, men de tror jeg får en tøff oppgave mot Molde som virkelig er på gang. Samtidig har Molde vært sløve bakover på banen og dermed kan Ruud og Occean få med seg godt med poeng fra denne kampen.

Jeg har også gjort et bytte på spissplass, hvor jeg har satt Fred Friday ut av laget, og Deshorn Brown får tillit på topp. Friday har vært fantastisk til nå, men i dag får han sin tøffeste oppgave når han skal opp imot Rosenborg sitt meget solide forsvar. Brown har sett ut som en helt ny spiller i forhold til i fjor, og hjemme mot Haugesund kan det fort bli flere mål. Koster bare 7.0, og det er en veldig god pris på en spiller som er i såpass bra form. Andre Danielsen er også byttet inn på laget. Hjemme mot Sogndal bør det være gode muligheter for null baklengs, og han er som alltid farlig med sin gode høyrefot på både frispark og straffespark.

Ukens lag:
Keeper: Rossbach
Forsvar: Ruud, Vilsvik, Svensson, Danielsen
Midtbane: Midtsjø(C), Konradsen, Nguen
Angrep: Pedersen, Brown, Occean

Nguen bør alle ha med på sine lag denne runden. Koster bare 5.0, står oppført som midtbanespiller, men spiller ving på et meget offensivt Strømsgodset. Midtsjø er ukens kaptein, da jeg tror han må ta ekstra ansvar offensivt så lenge Helland fortsatt er skadet.

Lykke til! 16. mai er en fest!