Katrine Moholts datter har vært med mamma på jobb i ti år

Nå satser Evelina Moholt (16) selv på en sangkarriere og gir ut sin første singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se God kveld Norge-reportasjen i toppen av saken.

I sommer braker det igjen løs på festningen i Halden. For tiende år på rad står Katrine Moholt på scenen som programleder for «Allsang på Grensen».

Familien er med til Halden

Datteren har vært med hvert eneste år siden hun var seks år gammel.

– Det blir ikke sommer uten Allsang på grensen, sier Evelina Moholt til God kveld Norge.

Både mor og datter får en god følelse når de kjører mot Halden hver eneste sommer. Det har vært ti år med gode minner for familien Moholt, og det er spesielt noen opptredener som har festet seg.

– Når Herrey's kom. Det var de tre flotte som jeg var så betatt av på 80-tallet. Men så kommer dem opp på scenen og synger Diggi-loo diggi-ley, også bare renner det av 25 år, sier Katrine Moholt.

Også Carola og Alexander Rybaks duett gjorde inntrykk på mor og datter Moholt.

På hjemmebesøk hos Carola

I anledning tiårsjubileet av programmet får Katrine en helt spesiell arbeidsoppgave. Hun skal nemlig hjem og besøke flere av de store artistene som har opptrådt på festningen i Halden.

– Vi skal hjem og besøke Carola, vi skal hjem til sommerhuset til Bonnie Tyler i Portugal. Vi har tatt en prat med Johnny Logan også skal vi hjem til Jahn Teigen i Sverige, sier hun.

Det har blitt god læring for Evelina å være med mamma på jobb. Hun har sittet på første rad gjennom både lydprøver og generalprøver. Nå er hun selv klar for å bli artist. Hun gir nemlig ut sin første singel i disse dager.

Se God kveld Norge, lørdager kl.21.40 på TV 2.