BLIR DET PREMIER LEAGUE? Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for hvor han spiller, men vil ikke dele det med noen. Foto: Scanpix
BLIR DET PREMIER LEAGUE? Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for hvor han spiller, men vil ikke dele det med noen. Foto: Scanpix Foto: Franck Fife

Fotballryktene: – Zlatan Ibrahimovic vet hvor han skal spille neste sesong

Mens Romelu Lukaku er på vei til PSG som svenskens erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League-sesongen er over – med unntak av den utsatte kampen mellom Manchester United og Bournemouth – og velkjente «silly season» er dermed straks i gang.

Hva er da bedre enn å servere noen ferske rykter fra fotballøya?

Everton-spiss Romelu Lukaku kan være på vei til PSG, mens blåtrøyene fra Liverpool ønsker å hente inn WBA-spiss Saido Berahino som erstatter, skriver The Sun.

Zlatan Ibrahimovic koples stadig til Manchester United. Svensken selv sier at han vet hvor han skal spille neste sesong, men at han ikke akter å fortelle det til noen ennå, melder Beln Sports og Metro.

Liverpool-spiss Christian Benteke kommer ikke til å spille for The Reds neste sesong, hevder tidligere toppspiller Dean Sturridge, som også er onkelen til Liverpool-spiss Daniel Sturridge, skriver Daily Star.

Leicester-stjernen N’Golo Kante skal ha bestemt seg for å melde overgang til Arsenal til sommeren, melder flere franske medier, ifølge Team Talk.

Arsenal-manager Arsene Wenger ønsker samtidig å hente tre nye spillere til troppen foran neste sesong, hevder Daily Star.

...og Arsenal-eier Stan Kroenke ønsker også å gi Wenger pengene som er nødvendig for å følge opp og forbedre denne sesongens 2. plass, skriver Evening Standard.

Monaco-spiller Radamel Falcao har denne sesongen vært på utlån til Chelsea, men vender tilbake til fyrstedømmet neste sesong, hevder klubbens visepresident, ifølge Goal.com.

Everton-veteran Phil Jagielka insisterer på at sparkingen av Roberto Martinez ikke hadde noe med spillerne å gjøre, skriver Liverpool Echo.

Southampton-manager Ronald Koemans kontrakt med klubben går ut til sommeren, men han sier til Sky Sport at han er i samtaler med The Saints om en forlengelse og at han selv ønsker å bli værende.

En annen manager som ønsker å bli værende er Newcastle-sjef Rafael Benitez, selv om The Magpies rykket ned til Championship. Spanjolen sier imidlertid til Sky Sports at han ønsker forsikringer om at klubben skal satse alt på opprykk tilbake til Premier League.

Newcastle-spiller Andros Townsend ser ut til å få billett til fotball-EM til sommeren. 24-åringen vil bli valgt foran Sunderland-veteran Jermain Defoe, skriver Daily Mirror.

Leicester-manager Claudio Ranieri forteller til Evening Standard at han ble ønsket velkommen tilbake til Stamford Bridge av klubbens mektige eier Roman Abramovitsj foran søndagens 1-1-kamp i London. Ranieri var Chelsea-manager fra 2000 til 2004.

Så litt utenfor England: Atlético Madrid er nemlig i forhandlinger med sin stjernespiss Antoine Griezmann om en ny kontrakt. Den franske 25-åringen insisterer selv på at han vil avvise en henvendelse fra byrival Real Madrid, skriver FourFourTwo.

Og skotske Rangers ser ut til å sikre seg to forsterkninger med solid Premier League-erfaring. Joey Barton og Niko Kranjcar er nemlig begge i søkelyset til blåtrøyene, skriver Daily Record.