Fotballryktene: – United har blitt tilbudt Rodriguez for 708 millioner

Og City jakter Arsenal-duo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er søndag og dagen for de aller siste Premier League-kampene denne sesongen. Og hva er vel bedre enn å korte ned ventetiden med litt rykter.

James Rodriguez – som imponerte for Colombia under VM i Brasil i 2014 – skal visstnok ha et anstrengt forhold til Real-trener Zinedine Zidane. Det kan føre til at 24-åringen kan forsvinne i sommer. Midtbanespilleren har i lengre tid vært koblet til Manchester United, Chelsea, Arsenal og Manchester City. Søndag melder Daily Star at United har fått tilbud om å kjøpe Rodriguez for 60 millioner pund. (708 millioner kroner). Real Madrid betalte 63 millioner da de hentet ham fra Monaco for to år siden.

Anthony Martial har vært en åpenbaring for Manchester United denne sesongen. Ifølge Daily Mail har nå Paris Saint-Germain sett seg ut den franske 20-åringen som en erstatter for Zlatan Ibrahimovic.

Martial på sin side, hevder at han er fornøyd med tilværelsen i Manchester og United har ingen planer om å selge ham. Men PSG planlegger å bruke masse penger på å lokke ham til den franske hovedstaden.

I den lyseblå delen av Manchester forbederer man seg på at Pep Guardiola skal komme inn og rydde opp i stallen og blåse nytt liv i entusiasmen rundt laget. Det betyr også at City kobles til det meste med høy prislapp og fotballsko rundt om i Europa. Den britiske tabloiden The Mirror skriver i sin søndagsutgave at Guardiola ønsker å hente Arsenals Alexis Sanchez og Jack Wilshere for å bygge opp midtbanen sin rundt dem til neste sesong.

Wilshere har lagt bak seg en skuffende sesong full av skader og håper at han har blitt frisk akkurat i tide til å bli tatt med i Roy Hodgsons EM-tropp. Midtbanespilleren har to år igjen av kontrakten sin med Arsenal.

Det har flere ganger blitt rapportert at Sanchez, som Guardiola hentet til Barcelona i 2011, kan være på vei vekk fra Emirates i sommer. En gjenforening med sin tidligere sjef vil derfor være perfekt for chileneren, hevder The Mirror. PSG har også vist interesse for ham.

City er ute etter flere engelske spillere for å fylle opp «homegrown»-kvoten sin. Også Tottenhams venstreback Danny Rose skal stå på Guardiolas ønskeliste.

Arsenal planlegger et noe overraskende bud på Swansea- og Wales-kaptein Ashley Williams. Ifølge Daily Express ønsker Wenger å hente Williams for å styrke forsvaret. The Gunners ønsker å betale rundt 20 millioner pund for 31-åringen, som har spilt i Swansea siden 2008 .

Williams blir ikke å finne i Swanseas lagoppstilling søndag. Swansea-sjef Francesco Guidolin har nemlig besluttet å la ham hvile frem til EM-sluttspillet i Frankrike.

Liverpool har tidligere også vært interessert i å hente midtstopperen til klubben.

En som det har blitt spekulert i om kan forsvinne fra Liverpool er Christian Benteke. Belgieren har startet kun 13 kamper for Liverpool denne sesongen etter overgangen fra Aston Villa juli i fjor. Benteke, som kostet rundt 32,5 millioner pund, har scoret ni seriemål denne sesongen. Ifølge Daily Mail er Liverpool mottakelige for bud på den 25 år gamle kraftspissen, men Benteke selv har lyst til å bli værende i klubben og utvikle seg videre under Jürgen Klopp.

– Jeg signerte ikke for ett år. Jeg vet jeg har hatt en tøff sesong, men kommer til å gi alt. Alt kan endre seg, så jeg kommer til å holde fokus og fortsette med å jobbe for laget og meg selv. Manageren vet mine styrker og svakheter og jeg er ikke i tvil om at han kan gjøre meg til en bedre spiller, sier Benteke til Daily Mail.

Spissen har blitt koblet til blant andre West Ham.