PAPPA IGJEN: Stjernekokken har fire tenåringsbarn fra før av. © JPA / AFF-USA.COM 
PAPPA IGJEN: Stjernekokken har fire tenåringsbarn fra før av. © JPA / AFF-USA.COM  Foto: © Jpa / Aff-usa.com

Gordon Ramsay blir fembarnspappa

Stjernekokken Gordon Ramsay blir bleieskiftarbeider i september.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den britiske kokken Gordon Ramsay, kjent for å være hissig i en rekke programmer og som har mottatt hele tolv Michelin-stjerner, blir nå bleieskiftarbeider i en alder av 49 år.

Fra før har han og kona Rana fire tenåringsbarn. De er døtrene Megan Jane (18), Holly Anna (16), Matilda Elizabeth (14) og sønnen Jack Scott (16). Holly og Jack er tvillinger.

Avslørte nyheten på TV-show

Nå venter altså paret en skikkelig attpåklatt, eller et kjærlighetsbarn som mange ville omtalt det som, med den store aldersforskjellen.

Nyeste tilskuddet i Ramsay-familien er ventet i september.

– Du har fire tenåringer hjemme, og det blir masse hormoner som vandrer rundt. Du og Tana, overlever dere det?, spør programleder James Corden om når Ramsay gjestet showet hans.

– Ja, vi har tre jenter og en gutt, og én til på vei, avslørte Ramsay, til stor applaus fra alle i salen.

Gutt eller jente

Om det blir gutt eller jente har ikke paret gått ut med, men den kommende småbarnspappaen gruer seg litt om det skulle bli en jente til.

– Jeg er skikkelig nervøs. Jeg blir selvsagt veldig fornøyd med en jente til, men fire jenter, det betyr fire bryllup, fire «sweet sixteen»-fester og fire kjærester, sier den matglade pappaen, før han legger til at det står bra til med kona.