KONTROVERSIELL KAR: Tyson Fury har gjentatte ganger sjokkert med sine uttalelser.
KONTROVERSIELL KAR: Tyson Fury har gjentatte ganger sjokkert med sine uttalelser. Foto: Adam Davy

Fury sjokkerer igjen: – Dyresex vil bli lovlig, og folk blir hjernevasket av sionistene

– Uttalelsene viser hans ondskap og uvitenhet, raser kritiker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tyson Fury ble tungvektsverdensmester da han slo Vladimir Klitsjko i fjor, og den 9. juli skal de møtes til omkamp.

I oppladningen til kampen har det haglet med verbale sleivspark, der Fury blant har bedt Klitsjko skamme seg fordi han «lot en feit mann slå seg».

Furys krumspring på de to boksestjernenes pressekonferanse, der han dro av seg på overkroppen og viste frem en overraskende utrent mange, sørget for latter, men det er ikke alt Fury sier som blir møtt med smil.

Bokseren har tidligere vekket harme blant annet ved å si at pedofile og homofile hører hjemme i fengsel sammen. Nå sjokkerer den omstridte bokseren igjen.

– Dyresex blir lovlig
Denne gangen er det transkjønnede, jøder og moralen i samfunnet som får ham til å frese.

– Det er som om du er et misfoster om du er normal, da er du den merkelige, ingen andre. Hva er normalt? Jeg bare gjør meg selv til en kvinne, er det ikke det som er normalt i dag? Jeg kan kalle meg selv Tysina eller noe slikt, og ta meg en parykk. Jeg synes ikke det er normalt, jeg mener de er misfostrene, sier Fury ifølge Daily Mail.

27-åringen håner jobben som er gjort for homofiles rettigheter og deres rett til å gifte seg, ved å komme med oppsiktsvekkende spådommer omkring folks seksualvaner.

– Jeg tror at i løpet av ti neste årene, så vil det være helt normalt å ha seksuelle forhold med dyrene sine i hjemmet. Du vet, kjæledyrene dine, kattene og hundene og alt det der, det vil bli lovlig, sier Fury.

– Du har allerede lov til å gifte deg med dyrene dine og sånt. Det kommer til å skje, gjør det ikke? Alt du kan tenke deg som er ille, vil bli lovlig. Det er det djevelen ønsker, fortsetter han.

– Jødiske folk eier alle bankene
Det er ikke bare homofile og transkjønnede som får høre det av den kontroversielle bokseren, Fury kommer også med antisemittiske uttalelser.

– Alle gjør bare det de kan, de lytter til regjeringen, følger alle andre som sauer og blir hjernevasket av sionistene. Jødiske folk eier alle bankene, alle avisene og alle tv-stasjonene, sier Fury.

– Bør utestenges
Disse uttalelsen har fått Kampanjen mot antisemittisme (CAA) til å se rødt.

– Det skal ikke være noe rom for antisemittisme innen sport. Han bør utestenges fra boksingen, sier CAA-talsmann Jonathan Sacerdoti ifølge The Guardian.

– Dette er ikke første gang han synder, han har spesialisert seg på opprørende, støtende og rasistiske utsagn. Oppførsel som dette burde få sponsorene hans til å trekke støtten, fortsetter Sacerdoti.

CAA har kommet med en formell klage til britiske boksemyndigheter.

– Storbritannia tolererer ikke og støtter ikke rasisme. Disse spesifikke antisemittiske utsagnene er hundrevis av år gammel, og hans bruk av dem i 2016 viser hans uvitenhet og ondskap, sier Sacerdoti.