Bryne  20150604.
Bryne: 3. runde i NM-fotball. Bryne - Brann.

Brynes trener Gaute Larsen under kampen i fotball mellom Bryne og Brann på Bryne stadion.


Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Bryne 20150604. Bryne: 3. runde i NM-fotball. Bryne - Brann. Brynes trener Gaute Larsen under kampen i fotball mellom Bryne og Brann på Bryne stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: Johansen, Carina

Gaute Larsen ferdig som Bryne-trener

– Resultatene har ikke vært som håpet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter tre og et halvt år i jobben er Gaute Larsen ferdig som trener i Bryne.

– Bryne FK og Gaute Larsen er enige om å avslutte samarbeidet med umiddelbar virkning, skriver klubben i en pressemelding. Det var Stavanger Aftenblad som først meldte at han var ferdig i klubben .

– Gaute Larsen er tvers gjennom en hedersmann, og partene skiller lag ved gjensidig forståelse etter at resultatene over tid ikke har vært som håpet, skriver klubben i sin pressemelding.

Larsen kom til klubben i september for snart fire år siden og overtok jobben etter Tommy Bergersen. Larsen klarte da å redde klubben fra nedrykk til 2. divisjon.

Det har gjort at klubben har klart å slite seg fast i 1. divisjon under Gaute Larsens ledelse, men i og med at økonomien har vært skral, har det ikke blitt noen sportslig oppsving. I fjor ble plassen reddet med et nødskrik.

Årets sesong har startet dårlig. Etter de sju første serierundene står klubben med seks poeng og ligger like over nedrykningsstreken. Bryne ble også slått ut av cupen i annen runde. Der ble 2. divisjonslaget Vidar for sterk.

Når Larsen nå gir seg overtar Alf Ingve Berntsen (51) ansvaret som hovedtrener ut sesongen i første omgang. Trenerteamet vil for øvrig fortsatt bestå av Ole Hjelmhaug som medtrener og toppspillerutvikler og Thomas Solberg som keepertrener.

(©NTB/TV 2 Sporten)