KLUBBNOMADE: Dani Osvaldo er ferdig i Boca etter røyking i garderoben. Foto: NTB Scanpix
KLUBBNOMADE: Dani Osvaldo er ferdig i Boca etter røyking i garderoben. Foto: NTB Scanpix Foto: Chris Ison

Tok en røyk i garderoben etter kamp – får sparken

Enda en klubb har fått nok av Dani Osvaldo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dani Osvaldo har spilt i åtte klubber siden 2011. I en lang rekke av klubber som har gått lei av ham, er Boca Juniors nå den hittil siste.

Spissen, med en fortid i Roma, Southampton, Juventus, Inter og Porto, skal være på dypt vann etter at han fyrte opp en sigarett i garderoben, skriver Mirror.

Osvaldo stormet av banen etter å ha spilt kun de siste minuttene av oppgjøret mot Nacional i Copa Libertadores denne uken.

Da trener Guillermo Barros Schelotto kom inn i garderoben etter kampen, ble han møtt av Osvaldo med en sigarett i munnen. 30-åringen ignorerte ikke bare trenerens instruks om å slukke røyken – han skal også ha skjelt ut Schelotto.

Boca Juniors har fått nok av spissens oppførsel og har derfor besluttet at spillerens kontrakt skal termineres, skriver AS.

Den tidligere italienske landslagsspissen har vært involvert i en rekke kontroversielle situasjoner de siste årene. I Roma omtalte han Aurelio Andreazzoli, klubbens midlertidige trener, som «inkompetent» på Twitter. I Southampton ble han suspendert i tre kamper for voldelig oppførsel, mens Inter så seg nødt til å suspendere ham da han ikke dukket opp på trening.

Nyheten om Osvaldos problemer i Boca Juniors kommer bare dager etter at noen særdeles avslørende nakenbilder av ham ble lekket på internett.