Celina har signert ny City-kontrakt

Bersant Celina har skrevet under på en ny avtale med Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye avtalen strekker seg over fire og et halvt år. Norsk-kosovaren bekrefter fredag overfor TV 2 at avtalen nå er signert.

– Det er deilig å få det i boks, svarer Celina til TV 2.

12 000 pund i uken
Celina vil ikke kommentere hvor mye han vil tjene på den nye kontrakten, men ifølge britiske The Independent vil lønnen være på rundt 12 000 pund (rundt 140 000 norske kroner) i uken.

– Jeg er fornøyd med avtalen, sier stortalentet.

Forrige uke ble det klart at forhandlingene, som ble startet i februar, var ferdige og at partene var enige om betingelsene i den nye kontrakten.

Kan bli aktuelt med utlån
Til sommeren er det Pep Guardiola som tar over etter Manuel Pellegrini. Det blir en spennende sommer for 19-åringen. Stortalentet får anledning til å vise seg frem for den nye spanske manageren.

Selv er han usikker på hvor mye spilletid det blir kommende sesong.

– Jeg skal være med i oppkjøringen til sesongen. Etter det får vi se, forklarer han til TV 2.

– Er det aktuelt med utlån?

– Ja, men jeg vet ikke hvilken klubb/klubber enda.

Celina debuterte på førstelaget til City tidligere i vinter. Første kamp ble mot Norwich i FA-cupen, før Premier League-debuten kom mot slutten av 1-3 tapet for Leicester på hjemmebane. Der hadde han blant annet en målgivende pasning til Sergio Agüero.

19-åringen, som har u-landskamper for Norge, har nå valgt å spille for Kosovo. Han spiller trolig sin første offisielle A-landskamp for Kosovo 3. juni.