robinson:

Ble stemt ut av «kjæresten»: – Jeg kunne tenkt meg å fått henne på tomannshånd

Det var ingen hemmelighet at Caroline og Alexander var mer enn bare gode venner på Robinsonøya – likevel sendte hun ham hjem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med fire mot to stemmer mot seg måtte Alexander (27) innse at drømmen om seier i årets Robinsonekspedisjon var knust.

Romantikken

Under oppholdet på øya bekjente både Alexander og Caroline (24) at de var begynt å bli forelsket i hverandre.

Christer Falck påpeker i intervjuet rett etter øyrådet at dersom han og Espen stemte likt, betyr det at Caroline var med og stemme ham ut av konkurransen.

Alexander er imidlertid ikke særlig overrasket:

– Jeg snakket med henne tidligere på dagen, og hun ba meg om å komme meg ut i skauen og lete etter den gjemte immuniteten, men den fant jeg ikke.

ROMANTIKK: Alexander og Caroline. Foto: Anton Soggiu/TV 2
ROMANTIKK: Alexander og Caroline. Foto: Anton Soggiu/TV 2

Lojal mot gruppen

Alexander forstår at lojaliteten til de andre i firerbanden står sterkt for Caroline, og at hun ikke kunne bryte den.

– Hvis hun hadde stemt på andre enn meg så hadde hun kanskje skutt seg selv litt i foten ved at hun går i mot sin egen gruppe på egen hånd, og det tror jeg ikke er noen lur taktikk, påpeker Alexander.

Han innrømmer at det kommer til å bli rart å ikke ha Caroline rundt seg hele tiden.

– Ja, vi liker hverandre veldig godt, men på øya er det også flere andre personer til stede og vi går oppå hverandre alle sammen, og det er litt slitsomt. Jeg kunne tenkt meg å fått henne litt på tomannshånd, og det håper vi skjer når ekspedisjonen deres er over...så jeg gleder meg veldig til å se henne igjen.

Snill og populær

Alexander har vært en av de mest populære blant deltakerne på øya, og visste også et enormt storsinn i søndagens episode da Marte vant en dag på ett spa-hotell, og måtte velge hvem hun skulle ta med seg. Valget stod mellom Alexander og Thomas.

– Ta med Thomas, han har ikke fått være med på noe ennå, hvisket Alexander forsiktig til Marte, som derfor valgte Thomas.

Nærmere finalen

Med Alexander ute av spillet begynner konkurransen å stramme løkken rundt de gjenværende fem deltakerne som alle innser at finalen nå er innen rekkevidde.