Her får Lisa Tønne en sinnsyk kjøretur med «The Stig»

– Jeg blir forelsket i talent og kunne giftet meg med han.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye Top Gear-sesongen har premiere 31. mai og skal for første gang sendes eksklusivt på BBC Brit, hvor programmet blir sendt 48 timer etter premiere i England.

I den nye sesongen er det en ny line-up med vikarprogramledere som på rundgang stiller opp sammen med hovedprogramlederne Chris Evans (50) og Matt LeBlanc (48).

Nye elementer

Folk vil garantert kjenne igjen den nye Top Gear-serien, og det vil bli mange nye elementer. Vi er veldig fornøyde, sier Nick Percy i BBC til TV 2.

Forelsket i «The Stig»

«The Stig» fra Top Gear var denne uken i Norge for å lansere det nye programmet på BBC.

Komiker Lisa Tønne fikk testkjøre med den anonyme motorlegenden på Vålerbanen, i en sprek Ford Mustang, og fikk et nært møte med den anonyme testføreren.

– Han er jo så kjekk, med hjelm. Jeg blir veldig forelsket i talent og da kjente jeg at jeg kunne giftet meg med han. Med hjelm og hansker, han kunne bare hatt på seg det, resten av livet, sier Lisa Tønne til TV 2.

Ikke snakkesalig

Den anonyme motorlegenden «The Stig» har ikke forandret seg. På Vålerbanen i Solør var det ikke mye han hadde å by på annet enn testkjøringen.

GRISEKJØRING: Lisa Tønne ble forelsket i «The Stig» etter kjøreturen på Vålerbanen i Solør. Foto: BBC
GRISEKJØRING: Lisa Tønne ble forelsket i «The Stig» etter kjøreturen på Vålerbanen i Solør. Foto: BBC

– Han har ikke vært spesielt snakkesalig mens han har vært på besøk her i Norge. Men han er svært glad for å være tilbake i Norge igjen, avslutter Nick Percy til TV 2.

De to nye programlederne

RESEARCH: Matt LeBlanc og Chris Evans leser om tidligere programleder av Top Gear, Jeremy Clarkson. Foto: Stella Pictures.
RESEARCH: Matt LeBlanc og Chris Evans leser om tidligere programleder av Top Gear, Jeremy Clarkson. Foto: Stella Pictures. Foto: PLANET PHOTOS

Chris Evans var BBC’s soleklare førstevalg til å innta sjefsstolen foran Top Gear-kameraene. Selv om han er nokså ukjent i Norge har han i mange år sjarmert britene i morgenshow på BBC Radio 2 og det helsprøe TV-talkshowet TFI Friday.

Matt LeBlanc trenger nok ingen lang introduksjon for det norske folk. Gjennom utallige år har Friends-stjernen figurert på norske skjermer. Til Top Gear tar han med seg sin tørre humor og en genuin kjærlighet for bil.