Fotballryktene: – Mourinho timer unna United-jobben

Og da kan også Zlatan Ibrahimovic havne i Manchester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag spilles siste runde i Premier League og nå starter det for alvor å ta seg opp på ryktebørsen.

Her er noen av ryktene som svirrer fredag.

Vi starter i Manchester der det går mot store omveltninger hos Manchester United. For det har lenge blitt spekulert i om at Louis van Gaal ikke kommer til å få fortsette som manager for de røde djevlene etter sesongen.

Josè Mourinho hadde så vidt kommet seg ut dørene på Stamford Bridge i desember, før spekulasjonene startet om at han var aktuell som van Gaals erstatter. Etter fem måneder med rykter frem og tilbake ser det nå ut til at det går mot en løsning. For ifølge Sky Italia er en offentliggjøring av at Mourinho overtar som manager for United kun timer unna.

My last game tomorrow at Parc des Princes. I came like a king, left like a legend.

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

I Paris sitter det en som venter i spenning på Mourinho-bekreftelsen. For Zlatan Ibrahimovic bekreftet fredag formiddag at han forlater PSG etter sesongen på sedvanlig Zlatan-vis. Og selv om ryktene vil ha det til at Zlatan skal til USA og LA Galaxy, er sjansene til stede for at svensken følger etter sin gamle trener til Manchester. Zlatan har tidligere uttalt at han angrer på at han fikk for lite tid sammen med Mourinho da de jobbet sammen i Inter i 2009-sesongen.

I tillegg til ny manager og kanskje Zlatan, melder Daily Star at United er nær ved å starte forhandlinger med både Raphael Varane og Joao Mario. Varane har slitt med spilletid i Real Madrid og har uttalt at han gjerne kunne tenke seg å spille for Manchester United, men bare dersom Mourinho blir manager. Portugisiske Joao Mario har på sin side blitt linket til klubben tidligere. 23-åringen har en utkjøpsklausul på 550 millioner kroner i kontrakten sin med Sporting Lisboa.

Tottenham kunne torsdag bekrefte at manager Mauricio Pochettino har skrevet under på en femårskontrakt med klubben. Nå har klubbens styreformann lovet argentineren 60 millioner pund (707 millioner norske kroner) til å ruste opp spillerstallen i sommer med. Ifølge Daily Mail er Marseille-spissen Michy Batshuayi og Mainz' tyrkiske midtbanespiller Yunus Malli aktuelle spillere som de ønsker å bruke pengene på.

Juventus ønsker å hente Mesut Özil fra Arsenal. Ifølge The Sun har Torino-klubben gjort den tyske assistkongen til sin førsteprioritet på overgangsmarkedet i sommer.