Marta (16) ute av Idol: – Jeg visste at jeg kom til å ryke

Deltakeren dommer Ina mener har «en av de vakreste stemmene» måtte forlate konkurransen. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld ble det klart at Marta Elise Klungsøyr (16) røk ut av Idol etter å ha fått færrest stemmer av TV-seerne.

Det er en rolig, men trist, Marta som lar seg intervjue av programleder Markus Bailey (23) i TV2.nos eksklusive sending, som du kan se ovenfor.

– Jeg visste egentlig at jeg kom til å ryke, jeg så det for meg. Det er et så høyt nivå, og da blir det vanskelig å si hvordan det kan gå. Alt kan skje, forteller deltakeren.

– Hva har du lært mest av tiden din i Idol, spør Markus.

– Jeg har lært å utfordre meg selv, svarer den utstemte deltakeren.

Idol-Marius: – Marta er en vinner!

Med på scenen etter endt TV-sending er også deltaker Marius Samuelsen (18), som altså er videre til neste ukes topp fire-sending.

Han forteller at Martas exit preger deltakerne sterkt.

– Det er ufattelig trist. Båndene vi knytter på Idol gjør at det er sinnssykt trist. Men vi tar det med oss resten av livet. Og sånn er det. Alle er vinnere. Marta er en vinner!

Ina: – En av de vakreste stemmene jeg har hørt i mitt liv

Dommer Ina Wroldsen (31) synes det er leit å se Marta ute av konkurransen, men røper at hun ikke er det minste bekymret for 16-åringens vei videre.

Hørt Marta synge «Youth»:

– Det talentet hun har er en gudegave! Hun kommer til å få synge. I hennes liv, er det det hun skal holde på med. Jeg er ikke så bekymret. Det er klart at det er vondt å gå ut av en konkurranse, og du skal ikke undervurdere hvor tøft det er for deltakerne. Men det du har levert, er fjellstøtt. Du har en av de vakreste stemmene jeg har hørt i mitt liv, og det må du ta til deg! Og jeg har hørt mange synge!

Sandeep etter kveldens opptreden: – Noe av det beste du har gjort

Marta tolket «Youth» av Daughter som den første deltakeren ut i kveldens direktesending fra H3 Arena på Fornebu i Bærum.

Dommer Sandeep Singh (29) elsket det han hørte.

–Jeg har egentlig savnet å høre deg mer nedstemt og naken. Dette er første gang under livesendingene at jeg har fått følelsen jeg fikk under auditionen din, den hypnosen. Jeg synes dette er noe av det beste du har gjort i livesendingene, skrøt han.

  • Se hvordan det går videre med årets topp fire neste fredag klokken 20.00 på TV 2.