Bli bedre kjent med Sondre – og send inn ditt frierbrev

– Det beste jeg har å by på er armkroken. Det er ingen som ikke trives der.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sondre Stubrud (29) er fra Øyer i Gudbrandsdalen hvor han nettopp har overtatt familiegården.

Han elsker det frie livet som saue- og melkebonde, og på fritiden går han gjerne lange turer i fjellet.

Det eneste som mangler i livet til Sondre er en blid jente i armkroken.

– Kjærlighet for meg er når jeg møter mennesker jeg blir så glad i at jeg ikke klarer å tenke på noe annet, sier han.

Stabil og rolig

Den heldige jenta som får Sondre kan vente seg en omsorgsfull kjæreste som har mye å gi.

– Som person er jeg nok en veldig rolig type, stabil og til å stole på, og ganske snill. Jeg bryr meg om folk rundt meg selv om jeg ikke alltid er flink til å vise det hele tiden, tilføyer han.

Når det gjelder krav til utseendet kommer du langt med et helhjertet smil, mener 29-åringen.

– Drømmedama smiler veldig pent med hele ansiktet, sier han lurt.

Sondre avslører at han har veldig lyst på egne barn, men er det noen som allerede har barn fra før er det likevel ikke en hindring.

– Det er greit det, men jeg har veldig lyst på egne unger også. Hvis det er noen som har egne unger som trenger en ekstra til å rope ved fotballbanen, eller hjelp med lekser, eller et fang å sitte på, så er ikke jeg fremmed for det.

Liker friluft

Sondre er litt over gjennomsnittet glad i å gå på ski, og har flere pokaler fra skirenn. At en fremtidig kjæreste ikke har helt de samme interessene er ikke så farlig, men han håper likevel hun vil være litt sporty.

– Det er helt klart en fordel om hun har samme interesse. Hun behøver på ingen måte å være en toppidrettsutøver, men det hadde vært hyggelig om hun kan være med på en joggetur eller gå en lang tur i fjellet uten å være helt utslitt etterpå.

At det ensomme singellivet på gården nå skal byttes ut med flørting er han forberedt på. Han trekker derfor frem en av sine beste egenskaper – armkroken.

– Det beste jeg har å by på er armkroken. Det er ingen som ikke trives der. Om det er å sitte å se på film, eller om det er å ligge og se på film, eller om det er å sitte på verandaen så trives alle i den armkroken, sier han med et smil.

God på kroppspråk

Han er kanskje best på å kroppspråk når han snakker med det motsatte kjønn.

– Så det er kanskje litt mer å stryke litt på ryggen eller ta litt på, for å se an responsen. Kanskje aller helst å møte med blikket for å se hvor lenge en klarer å holde blikket, eller smile. Det er ikke så skummelt som å snakke, tilføyer han.

Nå håper han at den rette jenta skriver brev til han. Å få en kjæreste nå er det som skal til for å sette i gang med livet på ordentlig.

– Jeg tror det finnes minst en person der ute for alle for alle som en kan ha et veldig godt liv sammen med. Jeg tror at å oppleve virkelig kjærlighet er noe som er alle forunt. Jeg håper virkelig det er min tur i år.

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev!

Eller du kan skrive et godt gammeldags brev til:

TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo

NB! Husk å merke tydelig hvilken bonde du skriver til.