Synnøve Skarbø er villig til å legge seg under kniven for å fikse på utseendet

Programlederen avslører at hun allerede har brukt botox.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Synnøve Skarbø er en av denne ukens gjester i «En kveld hos Kloppen».

Her avslører Skarbø at hun vurderer å legge seg under kniven for å fikse på utseendet i fremtiden.

– Ja, ja, det kunne jeg lett ha gjort. Det tror jeg ganske bestemt at jeg kommer til å gjøre når tiden er inne. Så tror jeg at det blir et løft, innrømmer hun.

Botox i panna

Selv om det ikke har blitt noen operasjon enda har hun likevel fikset litt på ansiktet allerede.

– Hittil har jeg ikke gjort noe med kniv, men jeg har hatt botox der, sier hun og peker på panna.

Etter innsigelser fra Thomas «Fingern» Gullestad understreker hun at det ikke er snakk om gjøre noe store løft hun tenker å gjøre.

– Jeg snakker ikke om sånn stramt katteansikt. Jeg tenker bare å snurpe litt hals bak i nakken, sier hun og demonstrerer hva hun mener.

Glad i oppmerksomhet

Å ta seg bra ut i media er noe hun har drømt om siden hun var liten.

– Jeg husker jeg drømte da jeg var liten at jeg skulle bli intervjuet. Så skulle det stå «hun er mye penere i virkeligheten», sier hun lattermild.

At hun har blitt oppmerksomhetsyk av å vokse opp blant fem søsken legger hun ikke skjul på.

– Da jeg var liten skrev jeg brev til absolutt alle kjendiser og magasiner som fantes. Om å bli brevvenninne, bli venn, og å komme på besøk, sier hun.

«Stalket» kjendiser

Blant annet var hun særdeles opptatt av ungene til Rune Larsen som hadde gitt ut kristne barnekassetter. Dermed skrev hun drøssevis av brev til barna hans – uten respons.

– Etter jeg hadde skrevet trusselbrev til Rune Larsen, «kan du få datteren din til å svare meg» så fikk jeg svar «så hyggelig at du er fan». Da skrev jeg tilbake «Jeg har en tante i Bergen, er det greit at jeg kommer på besøk? Jeg skal dit neste helg, skal vi treffes?»

Skarbø medgir også at hun var besatt av prinsesse Diana. Hun regisserte derfor noen passende bilder som hun ville sende henne.

– Da jeg var tolv år hadde jeg fått en liten bror. Så jeg tok bilder av at jeg holdt ham – som jeg egentlig ikke var så opptatt av. Og sendte til henne fordi hun var så glad i unger, bare for å smiske, sier hun.

Se «En kveld hos Kloppen», på TV 2 mandag, kl. 21.45!