SKAL SKILLES: Amerikanske medier melder at programlederen Sharon Osbourne og musikeren Ozzy Osbourne går hvert til sitt. Her er de på en filmpremiere i Hollywood i fjor sommer. Foto: Michael Buckner/Getty Images/AFP
SKAL SKILLES: Amerikanske medier melder at programlederen Sharon Osbourne og musikeren Ozzy Osbourne går hvert til sitt. Her er de på en filmpremiere i Hollywood i fjor sommer. Foto: Michael Buckner/Getty Images/AFP Foto: Michael Buckner

Amerikansk kjendisnettsted: – Ozzy Osbourne skal skilles

Ozzy Osbourne (67) og Sharon Osbourne (63) går hvert til sitt etter 33 år, melder E! Online.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter 33 år som gift har kjærligheten tatt slutt for metalrockeren Ozzy Osbourne (67) og TV-stjernen Sharon Osbourne (63).

Det melder E! Online.

En kilde har sagt til kjendisnettstedet at paret har blitt enige om at Ozzy skal flytte ut av huset til et midlertidig husvær.

Var gift i 33 år

Ozzy og Sharon møttes tidlig på 70-tallet, da Ozzy ble berømt med bandet Black Sabbath.

Hun ble senere hans manager.

De giftet seg i juli 1982, og har barna Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

Det var i 2013 de første ryktene om en mulig skilsmisse dukket opp.

Til slutt gikk Ozzy ut på Facebook og avkreftet skilsmisse-ryktene.

– Bare for å få det riktig, Sharon og jeg skal ikke skilles ... Jeg forsøker bare å bli et bedre menneske, skrev han, ifølge E! Online.

Da han nemlig nylig lagt om livsstilen totalt, og vraket alkoholen og rusmidlene. Siden det har han levd et liv som avholds.

Inngikk selvmordspakt

En uke etter at Ozzy avkreftet ryktene på Facebook, sa Sharon i sitt eget talkshow, The Talk:

HAR VÆRT GIFT I 33 ÅR: Sharon Osbourne og Ozzy på den røde løperen på Emmy Awards i 2002.(AP Photo/Kim D. Johnson, File)
HAR VÆRT GIFT I 33 ÅR: Sharon Osbourne og Ozzy på den røde løperen på Emmy Awards i 2002.(AP Photo/Kim D. Johnson, File) Foto: Kim D. Johnson

– Alt som skrives i tabloidene er feil. Det er alltid et lite frø av sannhet, men det blir alltid veldig feil. Det eneste som er sant, er det mannen min skrev på Facebook om at han har brukt alkohol og rusmidler det siste halvannet året. Og at han har vært inne i en svært mørk periode. Det er sant, sa Sharon.

I 2014 sjokkerte paret med å fortelle at de hadde inngått en selvmordspakt som gjorde at hvis en av dem ble alvorlig syk eller dement, så måtte den andre hjelpe personen med å ta assistert selvmord.