Conor McGregor-leiren koser seg med å pirre fansen med en mulig boksekamp mot Floyd Mayweather. Foto: instagram.com/thenotoriousmma
Conor McGregor-leiren koser seg med å pirre fansen med en mulig boksekamp mot Floyd Mayweather. Foto: instagram.com/thenotoriousmma

McGregor pirrer fighting-fansen med Mayweather-bilde

MMA-stjernen Conor McGregor spruter bensin på bålet som holder varmt ryktene om en boksekamp mot Floyd Mayweather.

Søndag la den irske 28-åringen ut et bilde på sine sosiale medier.

Bildet viser en face off mellom ham selv og Floyd Mayweather (39) med navnene under. Men ingen tid eller sted er nevnt.

Mayweather har ikke lagt noe ut i sine kanaler, men sa i går til fighthype.com at kampen «kan være en mulighet».

Det kommer ikke lenge etter at The Sun meldte at en boksekamp mellom Conor McGregor og egentlig pensjonerte Mayweather er på trappene.

Enormt populære McGregor er en mester i å skape blest om seg selv via sosiale medier, sist sett for noen uker siden da han fikk en helt idrettsverden til å tro han skulle legge opp.

Skulle nyheten stemme, skal UFC-ikonet Conor McGregor i bokseringen mot selveste Floyd Mayweather – en av tidenes største boksere – allerede i sommer. Kampen skal ifølge avisen holdes i MGM Grand-arenaen i den amerikanske gamblinghovedstaden Las Vegas.

MMA Vs Boxing.

Et bilde publisert av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Kampen, som vil følge boksereglene, ikke MMA-reglementet, blir ifølge avisen den kampen som involverer mest penger noensinne.

Ubeseirede Mayweather, som egentlig har lagt opp med 49 seire av 49 mulige, skal ifølge rapportene tjene hundre millioner pund - godt over 1,1 milliarder kroner - på kampen.

McGregor skal på sin side «kun» tjene opp mot sju millioner pund - opp mot 83 millioner kroner.

– Floyd ble gal etter at Conor sa at han skulle knuse ham på 30 sekunder. Han er besatt av å la Conor spise de ordene, sier en kilde til avisen.

McGregor har ikke vært i aksjon siden han tapte overraskende tapte for Nate Diaz. De to skulle opprinnelig gå en ny runde i UFC200 i juli, men iren trakk seg fra kampen fordi han nektet å delta i promo-arbeidet i forkant.

Han flørtet også med å legge opp, men har senere avkreftet ryktene. Mayweather la på sin side hanskene på hyllen etter seieren mot Andre Berto i september.