SNAKKER UT OM BARNDOMMEN: Chloe Moretz, her avbildet på Costume-galla i New York tidligere denne måneden. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
SNAKKER UT OM BARNDOMMEN: Chloe Moretz, her avbildet på Costume-galla i New York tidligere denne måneden. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP Foto: Dimitrios Kambouris

Beckhams nye flørt åpner opp om farens utilgivelige svik

Hollywood-skuespilleren Chloe Moretz (19) opplevde at faren stakk av da hun var 12 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tidligere kjent at David og Victoria Beckhams sønn, Brooklyn Beckham (17), har funnet tonen med Hollywood-skuespilleren Chloe Moretz (19).

De to var sammen en liten periode i 2014, og nå tyder alt på at de to har funnet tilbake til hverandre.

– Vil aldri tilgi

Nå snakker den unge skuespilleren ut om den vanskelige barndommen.

Hun forteller at hun har utviklet posttraumatisk stressyndrom og problemer med å stole på andre mennesker etter det som skjedde da hun var 12 år gammel.

Da forlot nemlig faren hennes familien, og moren måtte oppdra Moretz og hennes fire brødre alene.

– Det var en fæl opplevelse. Det kunne ha ødelagt hele familien og splittet oss, men isteden gjorde det at vi kom tettere. Brødrene mine tok på seg rollen som fedre, og jeg levde i en boble istedenfor en verden som var totalt ødelagt, sier hun til Glamour Magazine, ifølge Business Standard.

– Jeg tror ikke jeg noen gang vil finne en måte å tilgi han på. Tingene han gjorde, er utilgivelige. Tilgivelsen er at jeg lever livet mitt, sier hun.

Har vanskelig for å stole på folk

Moretz forteller at farens svik har ødelagt mye for henne.

– Generelt synes jeg det er vanskelig å stole på mennesker. Det har helt klart påvirket meg i ung alder, jeg har hatt vanskelig for å slippe mennesker nært innpå meg, forteller Moretz.

– Jeg har jobbet med det de siste årene. Jeg har taklet forhold, taklet gutter, forteller hun.

Moretz er for tiden aktuell i filmen Bad Neighbours 2, og er tidligere kjent fra rollen som Hit-Girl i filmene om «Kick Ass».

Hun har også hovedrollen i den kommende filmatiseringen av tegneseriefilmen «Den Lille Havfruen»

BECKHAM-KJEKKAS: Brooklyn Beckham på farten i New York. Foto: NTB Scanpix
BECKHAM-KJEKKAS: Brooklyn Beckham på farten i New York. Foto: NTB Scanpix Foto: Xpx
KJENT SKUESPILLER: Chlow Moretz ble kjent i ung alder, og har i dag en blomstrende skuespillerkarriere. Foto: Mark Davis/Getty Images/AFP 
KJENT SKUESPILLER: Chlow Moretz ble kjent i ung alder, og har i dag en blomstrende skuespillerkarriere. Foto: Mark Davis/Getty Images/AFP  Foto: Mark Davis