OL-drømmen røk for Bloggerne-Felix

Felix Baldauf (21) misset på siste mulighet for en plass i OL i Rio.

OL-drømmen til den norske bryteren Felix Baldauf (21), også kjent fra TV 2-serien Bloggerne, røk fredag ettermiddag.

Det ble klart etter at han tapte semifinalen mot italienske Daigoro Timoncini 1-2 under et stevne i Istanbul. Nordmannen bryter i vektklassen 98 kilo.

Se hvorfor Bloggerne-Felix får «blomkål-øre» øverst i saken!

Stevnet var den siste muligheten for 21-åringen til å kvalifisere seg til OL. Begge utøverne som tok seg til finalen ville være klare for for Rio, men for nordmannen ble det stopp i semifinalen.

Tapet kom etter en imponerende dag der nordmannen vant kamp etter kamp. På veien til semifinalen hadde Baldauf vunnet 3-0 mot japanske Norikatsu Saikawa i kvalifiseringen. Deretter ble Robert Avanesyan (Israel) og Shalva Gadabadze (Aserbajdsjan) slått med sifrene 9-0 og 12-2.

Baldauf er også kjent for å ha vært med i TV 2-serien Bloggerne. Der har han vist frem og fortalt om treningshverdagen mot en eventuell OL-plass. I programmet avslørte han at et OL-gull er drømmen, men den drømmen kan nå ikke bli oppfylt før tidligst i OL 2020 i Tokyo.

I serien er Felix åpenhjertig om forholdet til utseendet sitt, og hvorfor han bruker kroppen for å få oppmerksomhet. Han er ikke beskjeden når det kommer til å kaste klærne på fotoshoots, for ifølge ham selv: «Har du en Ferrari så lar du den ikke stå i garasjen».

Du kan se hele Bloggerne-serien her på TV 2 Sumo!