Dette mener Kane er sesongens tre beste Tottenham-mål

Spurs-stjernen er selv nominert til årets mål i Premier League, men har en av lagkameratenes scoringer som sin egen favoritt denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Newcastle-TottenhamTV 2 Sumo søndag 16.00!

London (TV 2):

Harry Kane har scoret 25 mål for Tottenham denne sesongen og er lagets store stjerne.

Flere av scoringene er av den vakre sorten, og 2-1-målet mot Arsenal i mars trekkes frem blant mange som kandidat til årets mål i hele Premier League.

Da TV 2 møtte storscoreren forut for forrige helgs møte med Southampton, ble det også tid til å spørre den engelske stjernen om hvilke som er hans tre favorittscoringer blant eget lags mål denne sesongen.

Den første han trakk fram kom umiddelbart, og var lagkameraten Dele Allis fulltreffer borte mot Crystal Palace i januar.

Se scoringen i videosammendraget av Palace-Spurs i videovinduet øverst!

Kane var selv svært delaktig i scoringen, da det var hans crosspasning som satte i gang drømmemålet. Spissens pasning fant hodet til Christian Eriksen, som på direkten la opp til Alli-showet.

Måten den nå utestengte sentrale midtbanespilleren dempet ballen, vippet den over en forsvarer og dunket den i mål på kunne minne om Paul Gascoigne i glansdagene, og scoringen er en åpenbar kandidat til årets mål uavhengig av klubb.

Her er Alli-vidundermålet som rangeres på topp

Her er Alli-vidundermålet som rangeres på topp

– Dele Allis scoring mot Crystal Palace var et spesielt mål. Det er sannsynligvis min kandidat til årets mål, og ikke bare i Tottenham. Det var stort, sier Kane.

Les også: Stem fram sesongens mål i Premier League

Egen scoring nummer to på listen
Kane valgte også sin egen scoring mot Arsenal som en av sesongens tre beste for klubben, og kompletterte listen med Mousa Dembélés fulltreffer mot Anderlecht i Europa League.

– Min scoring mot Arsenal må være med der. Det var åpenbart stort for meg, men også for klubben, og alltid spesielt å score mot Arsenal. Måten det skjedde på og atmosfæren i det øyeblikket var bare utrolig.

Kane-målet han selv rangerer som nummer to

For å plukke den tredje scoringen måtte Kane for øvrig ha hjelp av Tottenhams presseansvarlige, men da han fikk et forslag var han snar om å godkjenne dette uten i det hele tatt å blunke.

– Mousa Dembélés scoring mot Anderlecht! Med høyrefoten, hans svakeste fot, selv om man aldri skulle trodd det. Han plasserte den som en rambukk oppe i hjørnet. Det er definitivt en for supporterne, sier Kane.

NB! Scoringen var i Europaligaen, og vi har dessverre ikke muligheten til å vise den her i denne saken.

Søndag har Spurs mulighet til for siste gang denne sesongen å sette inn scoringer som kan utfordre disse tre i kampen om den beste scoringen i 2015/16-sesongen. I så fall må Newcastle, som onsdag rykket ned fra Premier League da erkerivalene i Sunderland vant, finne seg i å plukke ballen ut av nettet.

Oppgjøret er uansett en revansjemulighet for Spurs, som tapte det tilsvarende oppgjøret 1-2 på White Hart Lane i høst.

Se Newcastle-TottenhamTV 2 Sumo søndag 16.00!