Bjarte Hjelmeland: – Hver gang jeg ser en far med et barn i en barnevogn, så stikker det

Bjarte Hjelmeland har opplevd mye i løpet av sin lange karriere som skuespiller og regissør, men det er én ting han savner mer enn noe annet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fredagens Senkveld-sending er skuespiller og regissør Bjarte Hjelmeland (46) blant gjestene.

Savner egne barn

I intervjuet med Thomas og Harald snakker Hjelmeland om sitt nye show, «I lånte fjær», der han blant annet spiller sin egen påtenkte sønn. Den barnløse skuespilleren innrømmer at han veldig gjerne skulle hatt egne barn.

– Jeg har veldig mange ganger tenkt at det hadde vært hyggelig, og hver gang jeg ser en far med et barn i en barnevogn, så stikker det littegrann.

«Elton» Hjelmeland

Den påtenkte sønnen som Hjelmeland spiller i stykket, heter Elton.

– Han er oppkalt etter farens yndlingsartist, og skryter at han både har en pappa og en far, og er opptatt av at han kommer fra en annerledes familie.

Hjelmeland forteller at han gjerne skulle ønske at barnet var på ordentlig.

– Det har vært perioder hvor det har vært vemodig at man ikke har noen barn. Jeg har noen veldig skjønne nevøer som jeg er glad i, og så har jeg også barn av venner jeg kjenner som jeg bryr meg veldig mye om. Og så er det mange som har sagt til meg at jeg ville blitt en fin far, og det tror jeg kanskje at jeg hadde blitt, forteller han

Tidligere i år ble det kjent at Bjarte Hjelmeland og produsentkjæresten Terje Stenstad (45) har gått fra hverandre.

Lippestad, Maggio og Blipp

Til fredagens Senkveld kommer også advokat Geir Lippestad, Veronica Maggio er musikalsk gjest og Stian Blipp setter en tvilsom rekord når han skal forsøke å slå rallykongen Petter Solbergs rekord i å lukeparkere.

Senkveld ser du fredager 22.15 på TV 2.