«Paradise»-Aksel & Hef:
– Vi skal bli større enn Karpe Diem

«Paradise Hotel»-duoen har store planer om å erobre Norge med partymusikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aksel & Hef er navnet på en ny duo med utspring fra Paradise Hotel. Carl Aksel Jansen (20) er utvilsomt årets største profil i realityserien, mens Helfner Augusto (26) var deltager i 2010.

«Paradise»-springbrett

Vestkantguttene har store planer om å erobre Norge med sine smittsomme pop-låter. Deltagelse i realityserien «Paradise Hotel» på TV3, ser gutta på som et stort pluss.

– Paradise Hotel er et stort springbrett hvis man har lyst å gjøre noe med livet på en underholdningsmåte. Det er kanskje ikke den beste søknaden hvis du skal bli advokat. Men hvis man er glad i damer så er det absolutt en fordel, sier Carl Aksel til TV 2.

Aksel & Hef har signert platekontrakt med Sony Music og er klare for å erobre party-Norge. Foto: Espen Whalli & Patrick Oldenborg
Aksel & Hef har signert platekontrakt med Sony Music og er klare for å erobre party-Norge. Foto: Espen Whalli & Patrick Oldenborg

Større enn Karpe Diem

Det er ingenting å si på ambisjonsnivået til de to gutta, som håper på en lys fremtid sammen som duo.

– Du skal ikke kimse av at vi skal bli større enn Karpe Diem, det er målet vårt. De har et forsprang og har holdt på lenger enn oss, vi har holdt på i 18 dager, ler gutta.

Oslogutten Carl Aksel Jansen har etter sin deltagelse på «Paradise Hotel» blitt stemplet som en sex-maskin. Han er en hyppig bruker av datingappen Tinder og får mange match i løpet av en dag.

Tinder

– Jeg sjekket Tinder på veien hit, og det var vel en 30-40 matcher. Det er bare hvis jeg går gjennom hele jungelen, men du må jo luke ut, så du finner de riktige kokosnøttene.

Musikken står nå i fokus for 21-åringen og datingen er trappet ned.

– Jeg har sluttet å date så mye, nå har jeg kanskje bare en jente på besøk i uken, ikke noe mer enn det. Kanskje to da, eller tre, avslutter Carl Aksel etter en liten tenkepause.