SOMMERLÅT: Justin Timberlake har sluppet ny låt som nok kommer til å bli spilt mye på radio i vår og sommer. FOTO: Youtube
SOMMERLÅT: Justin Timberlake har sluppet ny låt som nok kommer til å bli spilt mye på radio i vår og sommer. FOTO: Youtube

Justin ute med det som kan være årets (stjernespekkede) sommerhit

Timberlake har fått med seg både James Corden, Gwen Stefani og Anna Kendrick i ny musikkvideo. Og låten – den får du fort på hjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag lanserte Justin Timberlake sin nyeste singel «Can't stop the feeling».

Den sommerinspirerte låten ble produsert av hit-makeren Max Martin og er egentlig produsert for animasjonsfilmen «Trolls», som er ventet å komme til en kino nær deg i november.

I musikkvideoen til låten har Timberlake fått med seg hele casten til «Trolls». Animasjonsfilmen som kommer på norske kinoer til høsten, handler om små søte troll som liker å danse og synge, men en dag så dukker en mystisk og gigantisk person opp og gjør slutt på festen.

Noen av de som rocker til låten og tar den helt ut med å danse, er Gwen Stefani, James Corden, Anna Kendrick og «The Big Bang Theory»-skuespilleren Kunal Nayyar som alle har stemmen til hvert sitt troll i filmen.

Popgruppen Icona Pop koser seg også i musikkvideoen med noen helt skjønne valper.

Sommersang

«Can't stop the feeling» garanterer ifølge Metro at Justin Timberlake vil finne veien tilbake til de fleste radioer i vår og sommer. Det er en sang «designet for sommer med snakk om sol i min lomme» skriver nettstedet.

Det er ikke klart om den nye singelen vil bli en av de utvalgte låtene på Timberlakes femte album som er ventet å slippes senere i år. På dette albumet har stjernen samarbeidet med produsenter som Pharrell Williams, Timbaland, Rob Knox, John Lindahl og Little Big Town ifølge Metro.