Skuespiller Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham er Hollywoods heteste unge par for tiden.  Foto: Stella Pictures.
Skuespiller Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham er Hollywoods heteste unge par for tiden.  Foto: Stella Pictures.

Brooklyn Beckhams kjæreste snakker ut om forholdet

Det har sine ulemper å være et ungt, attraktivt og verdensberømt par i Hollywood.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brooklyn Beckham (17) og skuespiller Chloe Grace Moretz (19) er Hollywoods heteste unge par. De bekreftet forholdet på Instagram for noen uker siden.

I det britiske motemagasinet InStyle forteller den 19-årige skuespilleren om ulempene ved å date når du er så kjent som henne.

Hun mener at det som skuespiller er lite som blir privat fra dag én, fordi man har vist alle sine private sider allerede på film.

– Dere vet allerede hvordan jeg ser ut i en badedrakt. Dere vet hvordan jeg tar meg ut i en sexscene, og dere vet hvordan det lyder når jeg sier «Jeg elsker deg» til noen.

❤️

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

At Brookly Beckham har 6 millioner følgere på Instagram, gjør ikke situasjonen enklere mener Chloe, og tenker på hans popularitet også.

– Å dele for mye av sitt kjærlighetsliv gjør det enda vanskeligere å date. Det skaper massehysteri og de følger etter oss i bil, slik at man ikke kan dele koselige øyeblikk sammen, sier Chloe.

Brooklyn Beckham er svært aktiv på Instagram og har lastet opp bilder av paret på sin Instagram-side. På bildene holder de rundt hverandre i en bil. Chloe Moretz publiserte også et bilde på Instagram, som dog var litt mer kryptisk.

Det eneste som synes er to hender, noe fansen antar er Chloe og Brooklyn.

«Kick Ass»

Chloe Grace Moretz er blant annet kjent for rollen som Mindy Macready i filmen «Kick Ass». Hun startet sin skuespillerkarriere i filmen «The Amityville Horror» fra 2005, da var hun bare syv år gammel. En annen stor film hun har spilt i er «The Equalizer» med Denzel Washington.