LOTTOMILLIONÆR: Gillian Bayford og hennes mann Adrian poserer lykkelig for fotografene da de mottok sjekken på 1,7 milliarder kroner i 2012. Foto: Andrew Cowle/ Scanpix
LOTTOMILLIONÆR: Gillian Bayford og hennes mann Adrian poserer lykkelig for fotografene da de mottok sjekken på 1,7 milliarder kroner i 2012. Foto: Andrew Cowle/ Scanpix Foto: ANDREW COWIE

Vant 1,7 milliarder i Lotto – nå har livet blitt et mareritt

Den gigantiske lottopremien førte til skilsmisse og avskjed med familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gillian Bayford (43) fra England opplevde det alle drømmer om. Hun vant 148 millioner pund eller 1,7 millarder kroner i lotteriet EuroMillions.

I dag er livet hennes alt annet enn fryd og gammen, forteller hun i et intervju med The Sun.

Skilsmisse

Mannen, Adrian, gikk fra Gillian 15 måneder etter at hun hadde vunnet gevinsten, og senere har hun også mistet kontakt med sin nærmeste familie.

Gillian og Adrian Bayford fra Havervill, Suffolk ankom pressekonferansen i helikopter da de skulle få sjekken på 1,7 milliarder kroner. Foto: Sean Dempsey / Scanpix
Gillian og Adrian Bayford fra Havervill, Suffolk ankom pressekonferansen i helikopter da de skulle få sjekken på 1,7 milliarder kroner. Foto: Sean Dempsey / Scanpix Foto: Sean Dempsey

Til tross for at hun var gavmild og ga familien 236 millioner kroner, ble de bare mer griske etter pengene hennes, hevder hun.

– Det er rystende og amatøraktig. Pengene skulle gjøre alle glade. Men det har gjort familien min enda mer krevende og grådige. De har fått penger til hus og biler, men vil bare ha mer og mer, sier Gillian Bayford til The Sun.

Gjeldskrise

Noe av det første hun gjorde etter å ha vunnet den gigantiske pengepremien, var å hjelpe broren og faren ut av en gjeldskrise. Deretter fikk de både nye hus og biler.

Ifølge Bayford har familien nå vendt henne ryggen, og vil heller ikke hilse på barna hennes. Foreldrene hennes bodde i en campingvogn og hadde store pengeproblemer da Gillian vant pengene i 2012.

Hevder datteren lyver

Faren til Gillian, Ian McCulloch ser helt annerledes på saken, og hevder i et intervju med Daily Mail at datteren kommer med masse løgner.

– Hele Gillians liv er fylt av løgner, hennes liv er fullt av rot. Vi har aldri fått de 20 millioner pundene som hun hevder. Gillians mor har fått en million pund til å dele med resten, hevder han.

Rådgivning

I Norge får alle som vinner i Lotto eller store pengepremier tilbud om rådgivning fra økonomiske rådgivere. Det hadde nok vært lurt av Gillian Bayford å hyret en rådgiver i 2012.