VISTE FRAM DEN NYE DIAMANTRINGEN: Supermodellen Kate Upton (23) strålte på den røde løperen, og bekreftet at hun har blitt forlovet med baseballspilleren Justin Verlander (33). Foto: Stella Pictures
VISTE FRAM DEN NYE DIAMANTRINGEN: Supermodellen Kate Upton (23) strålte på den røde løperen, og bekreftet at hun har blitt forlovet med baseballspilleren Justin Verlander (33). Foto: Stella Pictures Foto: DP/AAD/starmaxinc.com

Superstjernen dukket opp på rød løper med forlovelsesring

Kate Upton (23) viste fram en svær diamantring på MET-gallaen i New York.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til tirsdag ble årets MET-galla holdt i New York, og blant de som glitret på den røde løperen under årets teknologi-tema, var supermodellen Kate Upton (23).

Hun glitret litt ekstra for anledningen – med en ny, stor diamantring på fingeren.

Bekreftet forlovelsen

Det la selvsagt pressen merke til, og Upton bekreftet at hun har blitt forlovet med kjæresten, baseballspilleren Justin Verlander (33).

ER FORLOVET: Kate Upton og den ti år eldre baseballspilleren Justin Verlander. Foto: Mark Blinch/The Canadian Press
ER FORLOVET: Kate Upton og den ti år eldre baseballspilleren Justin Verlander. Foto: Mark Blinch/The Canadian Press Foto: Mark Blinch

– Jeg er så glad. Han spurte meg like før sesongen startet, så jeg har holdt det for meg selv en stund. Jeg er glad for å endelig kunne dele det med verden! sa Upton til E! Online.

Supermodellen avslører at de ikke har bestemt dato eller sted for bryllupet ennå, og at hun er veldig fornøyd med ringen Verander har skaffet.

Har fått ringen spesialdesignet

Verander har jobbet litt ekstra for at Upton skal bli fornøyd. Han har nemlig samarbeidet med en designer om å lage den perfekte forlovelsesringen.

– Vi samarbeidet med å lage den mest perfekte og enestående ringen som er helt spesiell og av utsøkt kvalitet – akkurat som deres kjærlighet, sier designeren, Anita Ko, til E! Online.

Sports Illustrated-modellen og Detroit Tigers-stjernen ble først sett sammen på en ferie på St. Thomas i januar 2013. Selv om de begge er svært ofte i mediene i hvert sitt yrke, har de holdt forholdet sitt ganske privat.