«Robinson»-Flemming om tabben som sendte ham hjem: – Etterpåklokskapen lenge leve!

Flemming (38) hadde en gylden mulighet til å sikre seg plass videre i Robinson, men valgte å ikke bruke den.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I søndagens Robinsonekspedisjon på TV 2 ble storfavoritten Flemming overraskende stemt ut av konkurransen.

Ekstra surt var det selvsagt for Flemming å vite at utstemmingen kunne vært unngått. Flemming fant nemlig immunitets-smykket som var gjemt på øya, og med denne rundt halsen ville han vært sikret i øyrådet.

Ingen av de andre deltakerne visste at Flemming satt med smykket i lommen, men for å bruke den måtte Flemming fortalt at han var sikret før deltakerne avga sine stemmer.

Tabben

Men Flemming valgte å ta sjansen på å spare den til neste øyråd – det kostet ham dyrt.

Når Falck spør hvorfor han valgte å ikke bruke immuniteten, svarer Flemming:

– Etterpåklokskapen lenge leve! Det klødde litt i armen for man sitter med en følelse hele tiden at man har lyst til å bruke den, fordi det kan være at man ikke får mulighet til å bruke den neste gang, men jeg tenkte at dersom jeg klarte å komme meg et steg lenger frem, så var det et steg lengre fram i konkurransen.

Se video øverst

Ekte Robinson

Flemming har under hele oppholdet på øya imponert med sine overlevelses-kunnskaper, og var den første som klarte å tenne ild slik at laget hans kunne koke mat. Også de andre deltakerne var imponert over kunnskapene hans.

Den tidligere yrkesmilitære 38-åringen, var ikke like overrasket over utfallet da han snakket med Christer Falck rett etter øyrådet.

– Jeg hadde en følelse av at det skulle bli en 50-50 sjanse. Jentene på øya har vært på et vippepunkt fordi de visste at jeg, Alex og Thomas har stått hardt sammen og ville ha en gutteduell i finalen, så for jentene var dette øyrådet et vinn-eller-forsvinn, ellers hadde de røket, innrømmer Flemming til Falck.

Ble for sterk

På spørsmålet fra Falck om hvorfor han tror de valgte nettopp ham, svarer Flemming:

– Jeg har vært forholdsvis sterk i konkurranser og har gjort meg selv til et mål fra dag én.