50 Cent må beklage etter å ha mobbet en autistisk flyplassarbeider

Rapperen 50 Cent delte en nærgående video der han hang ut en 19-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den konkursrammede rapperen Curtis Jackson (40), kjent under artistnavnet 50 cent, har havnet i trøbbel igjen.

Rapperen har fått sterke reaksjoner etter at han postet en video på Instagram av en ung flyplassmedarbeider.

Beskylder gutten for å være rusa

I den nærgående videoen, som er filmet på Cincinatti-flyplassen i Kentucky, beskylder rapperen den unge mannen for å være høy.

Flyplassmedarbeideren går bare videre med vasketrallen og rister svakt på hodet, mens 50 Cent følger etter.

Se videoen øverst i saken!

Har sosial angst

I ettertid har det vist seg, som mange har påpekt i 50 Cents kommentarfelt, at den unge mannen reagerte som han gjorde fordi han er mildt autistisk og har sosial angst.

Arbeideren heter Andrew Farrell og er 19 år.

Nå har 50 Cent blitt nødt til å beklage:

– Dette var en stor misforståelse. Jeg beklager så mye at jeg krenket han. Det var ikke meningen å fornærme han eller andre funksjonshemmede, som gjør en flott jobb i Amerika. Jeg har beklaget personlig til han og hans familie, sier 50 Cent til Page Six.

Ønsket ikke penge-erstatning

Mange mener at den unge arbeideren bør kreve en økonomisk erstatning etter å ha blitt hengt ut foran 50 Cents 10 millioner instagram-følgere.

Farrells advokat, Matthew J. Hammer, sier imidlertid til Page Six at familien ikke ønsket penger, men at det de ønsket seg var en oppriktig beklagelse fra rapperen.

– Vi i Cinicinatti er store tilhengere av Mr. Jackson og hans arbeid, og tror det er best for begge parter om han kommer med en skikkelig beklagelse til Andrew og hans familie.

Har havnet i pengetrøbbel

Tidligere i år havnet rapperen i problemer etter å ha delt tre bilder stappet med dollarsedler – like etter at han hadde begjært seg selv konkurs. Han la blant annet ut et bilde av et kjøleskap fullt av penger og vodka.

50 Cent begjærte seg selv konkurs for å unngå et gedigent erstatningskrav, og økonomien hans har gått svært dårlig det siste året.