Wroldsen til topps på Spotify etter gåsehud-opptreden

Ina Wroldsen opptreden i Idol-sendingen med låta «Lay it on me» har brakt artisten stor suksess.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Du er ett av de råeste, definitivt flinkeste og mest rørende vokalistene jeg har sett, sa Gunnar Greve til Ina Wroldsen etter at hun hadde sunget sangen «Lay it on me».

Gåsehud på Idol-scenen

Ina Wroldsen (31) satte salen i kok under Idol-sendingen da hun fremførte sangen og nå har låta stor suksess. Mandag var låta den tredje mest streamede på Spotify, noe som gleder Idol-dommeren.

Hun skrev dette på Instagram mandag kveld:

– Hei folkens! «Lay it on me» er den tredje mest streamede låta i Norge i dag. Dette er bokstavelig talt uten at den er spilt på radio - det er kun takket være dere. Hvis jeg hadde mulighet hadde jeg stilt dere alle opp på linje og gitt dere en god klem. Jeg er så takknemlig, tusen takk, skriver Ina på Instagram.

Personlig betydning

Onsdag har låta krøpet opp på en andreplass på Spotifylista, kun slått av «Sangen du hater» av Katastrofe.

Ina Wroldsen har skrevet «Lay it on me» i samarbeid med Broiler. DJ-duoen fra Drammen har produsert sangen. Ina sier dette om sangen:

– «Lay It On Me» har stor personlig betydning for meg. Jeg skrev den sammen med min gode venn Arnthor og ble så imponert over det Mikkel (Broiler) jobbet videre på og tilførte låta. Han forstod virkelig følelsen i «Lay It On Me» og jeg er så stolt av det ferdige resultatet, sa hun til Universal.