FORLOVET: David Hasselhoff og Hayley Roberts ankommer den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, august, 2014. Foto: David Silpa/ Stella Pictures
FORLOVET: David Hasselhoff og Hayley Roberts ankommer den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, august, 2014. Foto: David Silpa/ Stella Pictures Foto: DLM Press

David Hasselhoff (63) forlovet med 27 år yngre kjæreste

Baywatch-stjernen var redd han var for gammel for Hayley Roberts (36) og ventet med å fri til henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David Hasselhoff fridde til sin walisiske kjæreste Hayley Roberts under en piknik på en strand i Malibu, skriver Mirror.

– Jeg var nervøs for å spørre henne om hun ville gifte seg med meg, for jeg syntes jeg selv var for gammel, sier David Hasselhoff til The Mirror.

Fan av «Hoff»

Paret møtte hverandre da David Hasselhoff var dommer i «Britains got talent» i 2011.

Hayley Roberts var fan av David Hasselhoff og fikk øye på han på et hotel. Hun ville ha et bilde, og «Hoff» falt for den walisiske skjønnheten.

– Jeg har et ordspråk som er: Du gifter deg ikke for at du vil leve med en person, du gifter deg med personen når du innser at du ikke kan leve uten henne, sier Hasselhoff til Mirror.

David Hasselhoff kysser sin forlovede, Hayley Roberts under en Rugby World Cup lamp på Twickenham Stadium i London, september, 2015. Foto: Mike Egerton, Scanpix
David Hasselhoff kysser sin forlovede, Hayley Roberts under en Rugby World Cup lamp på Twickenham Stadium i London, september, 2015. Foto: Mike Egerton, Scanpix Foto: Mike Egerton

Spøkte om giftemål

Det er fem år siden de to startet å date, og Hasselhoff har ofte spøkt med Hayley om at de burde gifte seg, men aldri stilt spørsmålet før det nylige frieriet.

– Derfor trodde jeg at han bare tullet. Men den her gangen stemte det og han tok frem ringen. Jeg gråt så mye at han ikke kunne svare på spørsmålet før etter ti minutter, sier Hayley Roberts.

Tredje ekteskap

Det her blir David Hasselhoff sitt tredje ekteskap. Hans første kone var Catherine Hickland, de giftet seg i 1984 og skilte lag i 1989. Hans andre kone var skuespilleren Pamela Bach. De giftet seg i 1989 og fikk to døtre. Han skilte seg fra Bach i 2006.