TROR TOTTENHAM ER NERVØSE: Chelseas vikarmanager Guus Hiddink på pressekonferansen foran oppgjøret mot London-rival Tottenham.
TROR TOTTENHAM ER NERVØSE: Chelseas vikarmanager Guus Hiddink på pressekonferansen foran oppgjøret mot London-rival Tottenham. Foto: Darren Walsh

Hiddink tror Spurs-stjernene er fulle av nerver

Chelseas manager Guus Hiddink antyder at Tottenham-spillerne ikke klarer å holde hodet kaldt på Stamford Bridge.

Se Chelsea – Tottenham på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium mandag kl. 21.00

Oppskriften for Tottenham før mandagens oppgjør mot Chelsea er enkel.

De hvitkledde fra White Hart Lane må ta tre poeng borte mot London-rival Chelsea for å ha sjanse til å kunne kjempe om Premier League-pokalen denne sesongen.

Det kan bli en vanskelig oppgave for Mauricio Pochettino menn. Sist gang Tottenham slo Chelsea på Stamford Bridge var helt tilbake til 10. februar 1990.

– Kan hende de underpresterer
Chelseas manager Guus Hiddink tror Tottenham-spillerne vil slite med å holde hodet kaldt under mandagens TV 2 Premium-sendte oppgjør.

– For Tottenham-spillerne er det deres første sjanse til å avslutte sesongen med en Premier League-tittel. For mange spillere vil dette utløse nerver. Derfor kan Tottenham komme til å underprestere litt, sier Hiddink før kampen, ifølge Sky Sports News.

Og legger til:

– Leicester er mer fryktløse, mens noen Tottenham-spillere kan bli påvirket av situasjonen det er å ligge på topp og tenke «hva nå», mener nederlenderen.

Hiddink lover at Chelsea ikke vil byrival Tottenham noe som helst gratis på Stamford Bridge.

– Vi tenker ikke så mye på at det er Tottenham vi møter og situasjonen de er i. Vi er like desperate som Tottenham til å vinne denne kampen som den neste vi skal spille, konstaterer han.

– Jeg liker ikke å klage
Chelseas manager, som blir erstattet av Antonio Conte i sommer, innrømmer at blåtrøyene selv har opplevd en skuffende sesong.

– Jeg liker ikke å klage, men spesielt det at vi røk ut av FA-cupen og Mesterligaen var svært skuffende for oss, mener han.

Leicester topper Premier League-tabellen med åtte poeng foran Tottenham, som har tre kamper igjen å spille.

Leicester møter Everton på hjemmebane og avslutter sesongen med bortekamp mot Chelsea, mens Tottenham skal etter turen til Stamford Bridge møte Southampton på White Hart Lane før de avslutter sesongen mot nedrykkstruede Newcastle på St. James Park.