I BÅND: Fansen er ikke fornøyd med at Biber klapper på en tiger som ligger i bånd. FOTO: Instagram/justinbeiber
I BÅND: Fansen er ikke fornøyd med at Biber klapper på en tiger som ligger i bånd. FOTO: Instagram/justinbeiber

Fansen i harnisk etter Justin Biebers møte med tiger

Fansen mener popidolet burde tenkt seg om før han poserte med en tiger i bånd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For noen dager siden klippet popyndlingen Justin Bieber (22) av seg håret, og skapte med det store reaksjoner hos fansen.

Nå har han igjen fått fansen på nakken – og i tillegg til en hel gjeng med dyrevernere – etter at han i går la ut et bilde hvor han koser med en tiger på farens forlovelsesfest.

Festen ble holdt hjemme hos filantropen Andy Curnew i Toronto. På festen var det både dyr, biler og superhelten Batman dukket opp.

– Hva gjør du?

Men Justins møte med tigeren har ikke slått godt an blant de som er opptatt av dyr.

– Oh Justin, hva gjør du? Den stakkars tigeren har på seg bånd, er og mest sannsynlig dopet ned! Dette er et fryktelig eksempel på utnyttelse av dyr og du bør ikke promotere det. Vær så snill å undersøke ting på egenhånd, skriver en i kommentarfeltet på Instagram til Bieber.

– Det suger at folk som egentlig skal gå foran som gode eksempler, gjør det motsatte. Denne tigeren er dårlig behandlet og neddopet bare for at folk skal få hygge seg på fest, skriver en annen.

Leve fritt i naturen

Noen fans syntes at det var tøft at Bieber var i nærkontakt med tigeren, men de negative tilbakemeldingene dominerer kommentarfeltet.

Folk mener rett og slett at tigeren bør få lov til å være i sitt naturlige habitat, og ikke bli brukt som festlige attraksjoner hvor man kan ta bilder sammen med dem.

Til og med Bieber selv ser ikke så alt for lykkelig ut over å møte det store kattedyret. Om han er redd eller bare alvorlig er vanskelig å se. Noen kommenterer at han ser bekymret ut.

– Heldig at han ikke fikk halsen revet ut

Dyrevernorganisasjonen PETA er mildt sagt ikke imponert over bildet med Bieber og tigeren.

– Justin Bieger er heldig som ikke fikk halsen revet ut av den stressede fangede tigeren, noe som har skjedd med folk i samme situasjon tidligere, sier en talsperson fra PETA til Mirror Celebs.

– Han er tiltrukket av dyr, men dette var den verste måten faren hans kunne anerkjent den interessen på. Eksotiske dyr er vanligvis tatt fra mødrene sine alt for tidlig, slått for å bli underdanige av sine trenere, ofte dopet ned og frarøvet alt som har med deres egen natur å gjøre, sier talspersonen.