File photo dated 10-04-2016 of Manchester United manager Louis van Gaal.
File photo dated 10-04-2016 of Manchester United manager Louis van Gaal. Foto: Adam Davy

Van Gaal: – Dere ser meg igjen neste sesong

Manchester United-manager Louis van Gaal er sikker på at han blir værende i klubben.

Louis van Gaal ett år igjen av kontrakten sin med Manchester United, men ryktene vil ha det til at nederlenderen er ferdig etter sesongen.

José Mourinho er mannen som flest tipper skal ta over dersom 64-åringen ikke får fortsette.

Van Gaal på sin side, har ingen planer om å la seg presse ut.

– Dere ser meg igjen til neste sesong, sa han på pressekonferansen i forkant av søndagens kamp mot Leicester på Old Trafford.

Van Gaal: - Opp til andre å bedømme!

– Vi har alltid visst at denne prosessen kom til å ta tre år. Jeg ønsket kun å signere for to. Det var klubben som ba meg skriver under for tre år, ikke meg, sa han ifølge BBC.

Van Gaals periode i klubben har langt fra vært en dans på roser. Engelske medier har skrevet side opp og side ned om «jerntulipanens» fryktregimé og hans dårlige forhold til spillere, fans og ansatte på Old Trafford.

– Jeg har blitt sparket hver uke de siste seks månedene - og jeg er fortsatt her. Men dette har hendt meg i alle klubbene jeg har vært i.

Engelske medier hevder at Manchester United-styret er splittet i synet på hvorvidt van Gaal skal få bli ut kontraktstiden eller ikke. Han er heller ikke tatt med i klubbens promovideo for lagets oppkjøringsturné i Kina, noe han har vært de siste to årene.